3 motive pentru a deschide cont la Winmasters

pariuri-de-pe-mobil-la-winmasters

Winmasters este o casă de pariuri care se află în top în prezent și care a cunoscut o creștere considerabilă în ultimii ani. Aceasta a fost prima casă de pariuri licențiată din România și a deschis prima agenție în anul 2016.

Până în prezent aceștia au făcut toate eforturile necesare pentru a satisface cât mai profesionist nevoia de pariere a jucătorilor din România. O să îți prezint în cele ce urmează 3 motive pentru a-ți deschide și tu un cont la Winmasters și cum să urmezi regulile de bază ale pariorilor de succes.

Bonusul de bun venit

Primul motiv pentru care merită să îți deschizi cont la Winmasters se referă la bonusul considerabil de bun venit. Partea impresionantă la acest bonus este că nu este nevoie de rulaj pentru a-i transforma în bani reali. Banii bonus sunt considerați automat bani reali, deci îi poți retrage când dorești.

Bonusul de bun venit este de 110% în limita a 550 RON fără condiții de rulaj. Tot ce trebuie să faci este să deschizi cont pe platforma Winmasters și să depui minim 75 RON pentru a te califica la acest bonus. Imediat după ce ai efectuat prima depunere vei primi un pariu gratuit egal cu 30% din suma pe care ai depus-o.

Apoi după ce ai rulat suma depunerii de 0,5 ori, vei primi un al doilea pariu gratuit care este egal cu 20% din prima depunere efectuată. Dacă continui să rulezi suma depunerii de 1.5 ori vei primi încă un pariu gratuit în valoare de 20% din prima depunere.

Încă un pariu gratuit va veni după ce rulezi prima depunere de 3 ori și este tot de 20% din depunere, iar un al 5 lea freebet ți se va credita după ce rulezi depunerea de 5 ori și este de 20% din aceasta.

Promoțiile Winmasters

Pe lângă pachetul de bun venit, Winmasters te va întâmpla în fiecare zi cu câte un bonus nou, conform sursei noastre cu pareri winmasters. La pariuri sportive promoția zilnică este la meciurile care se termină 0:0, caz în care ți se va rambursa înapoi suma pariată. De asemenea, tot la pariuri sportive vei găsi și funcțiile de Pariuri Plus sau Pulse Bet și oportunitatea de a-ți construi pariurile proprii la orice meci ales de tine.

Oferta variată de pariuri

Winmasters este în topul caselor de pariuri când vine vorba de oferta de pariuri pe care o dețin. Aceasta acoperă mai mult de 30 de sporturi, iar la meciurile din sportul rege vei găsi peste 150 de piețe care includ și cornere sau cartonașe. Vei găsi inclusiv pariuri pe competiții de mâna a doua sau a treia.

noiembrie 12th, 2020 by