Cum poti sa iti vinzi masina usor

Cumpar auto pentru dezmembrari! Anuntul este pentru tine – soferul care trebuie sa isi ia ramas bun de la masina avariata sau nu. Oferim, pe loc, cel mai corect pret de pe piata, si platforma auto pentru a-ti prelua masina in cazul in care aceasta nu functioneaza.

Stim, vanzarea unei masini poate fi dificila – dureaza, costa si presupune interactiunea cu tot felul de cumparatori neseriosi. Noi iti facem procesul mult mai usor.

Daca ai o masina folosita sau in conditie buna pe care vrei sa o vinzi, uita de timpul pierdut, de ofertele neserioase si de banii platiti pe diverse platforme.

Cumpar auto, cu banii pe loc

Cumparam masini avariate,  rable,  masini in conditie buna, dar si masini cu volan pe dreapta (masini Anglia). Toate masinile achizitionate de noi vor fi dezmembrate, iar piesele functionale vor fi reciclate.

Oferim cel mai bun pret pentru masina ta si plata pe loc. Fiecare masina are un pret diferit, in functie de avariile suferite. Detinem o flota impresionanta de trailere cu care ne putem deplasa in aceeasi zi pentru a prelua masina sau poti veni la sediul nostru pentru a preda masina.

Mai bine la dezmembrari, decat la Remat!

Multe din masinile pe care le gasesti la dezmembrari sunt din Romania. Multe dintre ele sunt cumparate direct de la proprietarii care evita varianta Remat-ului din cauza pretului foarte scazut oferit pentru fier vechi.

Gandeste-te doar ca  pe cei de la Remat nu ii intereseaza marca masinii tale asa cum ne intereseaza pe noi – cei cu anuntul ‘’cumpar auto pentru dezmembrari’’ – ci doar cat cantareste. Din acest motiv, daca decizi sa-ti duci masina la fier vechi, vei fi profund dezamagit de suma infima pe care o vei obtine din vanzare ei.

In schimb, masina ta poate ajunge la noi, la dezmembrari, iar tu sa iei mai multi bani pe ea. Asa gandesc si multi posesori de masini avariate sau rable, care, in loc sa incaseze cateva sute de lei pe o masina, prefera sa incaseze sume mult mai mari, in functie de vechime, de la un centru de dezmembrari.

Cumpar auto pentru dezmembrari de la masini avariate sau nu

Multe automobile care ajung la noi sunt dezasamblate deoarece au suferit accidente. Daca si tu ai o masina care a fost lovita in asa fel incat reparatia te costa mai mult decat merita, este momentul sa ne contactezi .

Esti curios cati bani poti obtine pentru autoturismul tau? Suna-ne pentru a cere o oferta. Iti punem cateva intrebari simple despre autoturism, cum ar fi cele despre producator si model, anul in care a fost fabricata si cati kilometri are. Reprezentatii nostri iti vor da un raspuns rapid, printr-o oferta sincera si corecta.

Cu noi, iti vinzi masina in siguranta. Stabilim o ora convenabila pentru a-ti ridica autoturismul, chiar si in maximum 24 de ore, cu plata in cash. Tu doar pregateste cheile si actele, si batem palma pentru cea mai profitabila afacere.

Daca vrei sa iti vinzi masina rapid, cu banii pe loc: https://cumparmasinidezmembrat.ro/

iunie 11th, 2021 by