Cabinet ORL in Bucuresti cu servicii medicale complete

cabinet orl bucuresti

Prin vizita la un cabinet ORL din Bucuresti puteti beneficia de o consultantie ce priveste otorinolaringologia – ramura medicinei care se ocupa cu studiul fiziologiei si patologiei urechii, nasului, gatului, cailor respiratorii superioare si sinusurilor, atat la copii, cat si la adulti.

Caror simptome sa le acordati atentie deosebita?

Este important sa va prezentati la un cabinet ORL din Bucuresti daca remarcati unul sau mai multe din urmatoarele simptome, in special daca acestea persista mai mult de 7 zile:

  • Usturime in gat, durere la inghitire, raguseala;
  • Congestie nazala, secretii nazale abundente de culoare galben-verzuie;
  • Senzatie de zgomot in ureche, ameteala;
  • Senzatie de ureche infundata, secretii la nivelul uneia sau ambelor urechi.

Care sunt cele mai frecvente afectiuni ce pot fi depistate intr-un cabinet ORL din Bucuresti?

Simptomele enumerate mai sus pot sugera anumite afectiuni cu un grad divers de severitate, afectiuni ce pot fi diagnosticate corect numai in cadrul unui cabinet ORL din Bucuresti. Cele mai frecvente dintre acestea sunt urmatoarele:

  • Amidgalitele (afeciune cauzata de inflamatie/infectie la nivelul amidgalelor);
  • Tusea seaca sau productiva (reflex involuntar aparut ca modalitate de aparare a sistemului imunitar);
  • Sinuzitele (cauzate de inflamarea sinusurilor);
  • Largingitele (inflamatii la nivelul laringelui);
  • Faringite (inflamatii la nivelul faringelui);
  • Otite (inflamatii la nivelul urechii).

Daca suspectati ca suferiti de una dintre aceste afectiuni, nu amanati si prograti-va cat mai curand la un cabinet ORL din Bucuresti.

Cum decurge un consult?

Similar oricarei vizite la doctor, cand ajungeti intr-un cabinet ORL din Bucuresti, medicul specialist va va pune o serie de intrebari pentru a afla mai multe despre motivul care va aduce la consultatie, despre stilul dumneavoastra de viata (daca sunteti fumator, consumator de alcool etc.), precum si despre istoricul medical al dumneavoastra si al familiei.

cabinet orl

Ulterior, medicul specialist va recomanda si efectua diferite investigatii si operatiuni in functie de simptomatologia pe care o prezentati. Acesta poate realiza aspiratia secretiilor din ureche, extractia de corpi straini de la nivelul urechii sau din regiunea nazo-faringiana, interpretarea analizelor si asa mai departe.

Pentru un cabinet ORL din Bucuresti de incredere, veniti la RomGerMed!

Clinica RomGerMed din Bucuresti va ofera servicii medicale complete, dispunand atat de cabinet ORL, cat si de multiple alte specializari medicale. Medicii de la Clinica RomGerMed va vor pune intotdeauna sanatatea pe primul loc!

iunie 10th, 2021 by