Cand sa nu faci rabat de la calitate

Atunci cand renovezi o casa sau un apartament, atunci cand iti construiesti o locuinta, fiecare detaliu, din design-ul exterior si interior, conteaza. Sunt persoane, insa, care fac rabat de la calitate si achizitioneaza lucruri ieftine si de proasta calitate. Se uita doar ca acel produs sa arate cat de cat bine si la pret. Se gandesc ca daca unul mai scump merge, de ce nu ar merge si un produs mai ieftin.

Cam asa a gandit si cumnatul meu atunci cand si-a renovat apartamentul. Desi atat eu, cat si muncitorii, i-au spus ca trebuie sa achizitioneze lucruri de calitate, chiar daca va da un ban in plus, pentru ca le va avea o viata, cumnatul meu s-a incapatanat sa faca asa cum considera el. Adica, a luat ce era mai ieftin. Cand a terminat de renovat, totul arata frumos in primele saptamani, insa, dupa vreo doua luni, lipsa calitatii si-a spus cuvantul.

Primul care a inceput sa se deterioreze a fost parchetul. Luase un parchet de la un magazin obscur, doar pentru ca era dubios de ieftin. Placile de parchet au inceput sa iasa una din alta, luciul s-a luat si incepuse sa scartaie ingrozitor. Fiind in vizita la el, i-am explicat ca eu am cumparat de la magazinul parchetpeviata.ro un parchet stratificat. Apoi, am scos tableta si am intrat pe site. I-am explicat ca parchetul comercializat pe acest site este de cea mai buna calitate si preturile sunt accesibile pentru astfel de produse. I-am aratat ca eu am ales pentru casa mea Parchet Gri Triplustratificat Stejar Select Shadow Grey. Acesta face partea din trendul adoptat, din ce in ce mai des, si la noi. Este vorba de trend-ul scandinav in decoratiuni interioare, dar si in mobilier. Cel achizitionat de mine are o culoare gri, foarte rezistenta in timp, este finisat cu ulei UV, rezista la zgarieturi, vin, cafea si sucuri naturale. Este realizat din lemn de stejar, de calitate superioara si are o planeitate perfecta dupa montaj. In plus, pretul este accesibil.

Cumnatul meu s-a convins ca trebuie sa schimbe parchetul si sa achizitioneze unul de calitate. Asa ca, a apelat la parchetpeviata.ro si acum locuinta lui a capatat un alt aspect.

noiembrie 6th, 2018 by