Nu ești încă experimentat în domeniu dar ai nevoie de găzduire web profesională? Răspunsurile de care ai nevoie

 

Odată cu trecerea timpului, observăm că în viața noastră apare continuu ceva nou și neprevăzut. Societatea umană se află în permanentă dezvoltare, doar astfel putem ține pasul cu timpul. După cum bine cunoaștem, trăim într-o perioadă în care tehnologia face parte din viața noastră la nivel mondial. Acest fapt ne-a determinat să nu ne mai putem imagina viața fără tehnologii (pe care le întâlnim pretutindeni).

Tehnologiile care continuă în mod rapid să pătrundă adânc în modul și ritmul nostru de viață au devenit indispensabile pentru orice tip de activitate umană, începând de la educație, antreprenoriat, gestionarea IOND (institutiilor de ocrotire a normelor de drept), mass-media și terminând cu importanța acestora la nivel global.
Dacă tot suntem conștienți de faptul că tehnologiile au devenit parte indispensabilă a societății contemporane, putem spune cu tărie că o afacere pe internet este cea mai oportună idee de business. Astfel, orice antreprenor care pornește pe această cale are nevoie de găzduire web.

gazduire web

În ce constă găzduirea web și care sunt elementele acesteia?

  • Serviciul de hosting este oferit atât companiilor cât și persoanelor particulare, care le permite acestora să își publice un site web în internet – să îl pună la dispoziție în web “vizitatorilor” online.
  • Pentru a alege un serviciu de calitate trebuie să te axezi pe 4 principii: support, siguranță, viteză și garanție.
  • Serviciile de hosting sunt disponibile pentru toate categoriile de antreprenori. Dacă afacerea ta este încă mică, poți alege super pachetul de doar un dolar, unde te-ai putea descurca de minune cu un cloud sau VPS. Însă pentru o afacere mai mare ai nevoie de pachete care pot ajunge și pînă la mii de dolari.
  • Pentru a putea face diferența dintre cele două, trebuie să știi că un VPS reprezintă mai multe calculatoare mici (un calculator poate găzdui mai multe VPS-uri).
  • Găzduirea web se bazează pe mai multe detalii precum: memoria, numărul nelimitat de domenii găzduite, opțiunea de reinstalare a sistemului de operare (acesta este un avantaj imens pe care ți-l oferă VPS).Un sfat important, pe care trebuie să-l ai în considerație, dacă intenționezi să pornești o afacere pe internet, este să alegi tot ce îți trebuie de la o singură companie, pornind de la domeniu, până la server dedicat, cloud și servere.
octombrie 30th, 2018 by