Haideti sa celebram Ziua Romaniei cum se cuvine pentru Anul Centenar

Pensiunea Piatra Graitoare din Vartop a pregatit un pachet aparte pentru Ziua Romaniei in An Centenar! Turistii sunt invitati sa experimenteze traditiile Apusenilor in acorduri de tulnic. Invitat pentru acest eveniment este un mester traditional care face tulnice din mosi-stramosi. Aceasta ne va canta si ne va incanta cu balade de chemare la razboi, insa ne va arata si cum comunicau stramosii nostri lucruri de zi cu zi.

Pensiunea Piatra Graitoare Vartop

“Ne-am dorit sa oferim oaspetilor nostri ceva deosebit in Anul Centenarului – posibilitatea de a experimenta traditiile noastre, de a vorbi cu un mestesugar care inca pastreaza cu sfintenie aceste traditii. Ne dorim sa le oferim turistilor o bucata din istoria noastra, nealterata, bucata care exista in continuare in Apuseni.”

Va asteptam cu drag la pensiunea noastra din Vartop! Atentie, locurile sunt limitate! Rezervarile se pot face online, pe www.pensiunea-piatragraitoare.ro sau la telefon: 0757-808-322.

Pensiunea Piatra Graitoare a pregatit pachete si pentru sarbatorile de iarna – fie ca va doriti sa va petreceti sarbatorile intr-un loc mirific, alaturi de cei dragi, fie ca v-ati planificat o iesire la ski, pensiunea – situata in proximitatea celor doua partii v-a pregatit pachete speciale pentru sarbatori. Mai multe detalii aici: Pachete Craciun si Revelion in Vartop

noiembrie 23rd, 2018 by