Ce merită văzut în Constanța?

Orașul mării este foarte frumos de vizitat nu numai în sezonul estival, ci și în celelalte luni ale anului. Pe lângă frumoasele plaje pe care merită să stai o zi la soare, Constanța are și câteva atracții de vizitat pe care fiecare turist ar trebui să le vadă cel puțin o dată. În primul rând, faimosul Cazinou este impresionant prin arhitectura sa.

Deși momentan este închis și nu se poate vizita, exteriorul său merită observat și fotografiat. Aproape de această atracție turistică, vizitatorii se pot plimba prin port unde pot servi și o masă specifică litoralului, pe bază de pește proaspăt, întrucât au de ales dintre numeroase restaurante prezente acolo.  Pe lista punctelor turistice ce merită văzute se numără și Piața Ovidiu, unde turiștii pot viziona și Statuia lui Ovidiu, un poet latin, iar dacă tot ajungeți până acolo, exact în spatele statuii se află Muzeul de Istorie Națională și Arheologie.

În apropiere de acest muzeu, puteți descoperi și Edificiul roman cu mozaic, care a fost descoperit în anul 1959. Deși se află într-o formă destul de deteriorată, calitatea materialelor și stilul de construire a făcut ca acesta să reziste până în prezent, fiind apreciat de vizitatori.

Pe lângă clasicele restaurante din Portul Tomis, pe euiubescconstanta.ro veți găsi alte restaurante renumite din întregul oraș. De asemenea, dacă vreți să vă odihniți departe de stațiunile de la malul mării, pe acest site veți găsi și cele mai bune unități de cazare și din orașul Constanța, alături de alte informații importante pentru orice turist.

august 6th, 2019 by