Ce presupune terapia cu ventuze?

Multe persoane au auzit de tratamente de fizioterapie cu ajutorul ventuzelor, însă foarte puțin știu ce presupune cu adevărat această experiență. În esență, este vorba despre o formă de terapie inedită, care constă în lipirea ventuzelor pe diferite porțiuni ale corpului, pentru tratarea numeroaselor probleme.

Terapia prin ventuze combate durerile puternice, astmul, depresia, celulita și contribuie chiar și la elasticitatea pielii. Procesul de lipire al ventuzelor este unul ușor – veți sta întins pe o suprafață dreapta, care este de regulă masa de masaj, iar corpul dumneavoastră va fi uns cu diferite loțiuni sau uleiuri speciale înainte de lipirea ventuzelor.

Acestea pot fi confecționate din mai multe materiale, cum ar fi sticla sau siliconul. Terapia prin ventuze funcționează cel mai eficient dacă este asociată cu o tehnică de masaj terapeutică manuală, în special dacă este vorba despre diminuarea durerilor cronice. Puteți beneficia de astfel de terapii doar în locații specializate.

În cazul în care vă doriți să aflați mai multe lucruri despre terapia cu ventuze, dar și alte tehnici și terapii benefice, pe fiziolife.ro veți găsi toate informațiile necesare. Site-ul vă prezintă informații despre echipă, despre serviciile lor și prețuri, dar și articole interesante pentru documentarea personală.

august 6th, 2019 by