Cum sa ai office 365 cu licenta?

La birou, ca sa fii productiv si sa ai si eficienta in lucru vei avea nevoie de o suita office completa si cat mai flexibila. Instalarea suitelor office e simpla, dureaza cateva minute, personalizarea lor e usoara, interfetele sunt intuitive.

Dupa instalare sau in timpul ei orice utilizator care detine o copie legala va avea nevoie de o licenta office 365 pentru activarea produsului. Licenta se poate obtine in cel putin doua moduri.

Fie este deja integrata in pachetul office cumparat, si atunci are loc activarea automata in timpul instalarii. Practic cheia de activare este inclusa la un moment dat in pasii de activare sau produsul e deja preactivat si se instaleaza fara probleme.

Varianta aceasta este si cea mai convenabila si cea mai simpla, stii ca ai un produs cu licenta office 365 valabila, poti instala suita office pe mai multe calculatoare fara probleme. Alta varianta ca sa ai office cu licenta este cumpararea separata a licentei, cel mai comod din online.

Asta inseamna ca vei primi licenta, cheia de activare dupa o plata confirmata si o vei introduce in campul pentru chei de activare din setarile produsului. Odata verificata de serverele companiei emitente licenta va fi validata si produsul va putea fi folosit fara probleme, va fi activat, toate functionalitatile sale vor fi disponibile.

De ce ai face un efort ca sa ai office cu licenta? Pentru ca vei avea acces la toate update-urile lansate de compania care detine produsul, pentru ca vei fi in legalitate daca folosesti produsul pentru o companie, pentru ca datele tale vor fi mereu in siguranta.

Un soft cu licenta este de dorit si pentru a avea mereu suportul necesar din partea expertilor companiei care l-a realizat, dar si acces neingradit la informatii detaliate despre functionare si despre rezolvarea unor probleme relativ simple.

mai 17th, 2019 by