Cel mai recent SSD portabil marca Patriot are viteze de pana la 1 GB pe secunda de citire si scriere

Candy bar-ul PXD SSD de la Patriot pare o oferta buna pentru persoanele aflate care calatoresc, chiar daca nu se misca prea mult in aceste zile de restrictii. Memorarea portabila usoara nu este destinata unei utilizari grele precum un disc robust Lacie, insa indicii de performanta sunt cu siguranta la egalitate cu concurenta, oferita de un pret atragator.

Patriot si-a anuntat SSD-ul extern PXD ca apeleaza la urmatoarea generatie de spatiu de stocare portabil si este menit sa reduca diferenta de performanta intre stocarea externa mai lenta, precum unitatile flash USB 3.2 si solutiile interne precum SSD-urile bazate pe PCIe de mare viteza.

Controlerul sau PCIe Gen3 x 4 permite viteze de transfer de pana la 1.000 MB/s in citiri si scrieri secventiale, cu suport pentru SuperSpeed USB 10 GBps (USB 3.2 Gen 2). Functioneaza cu PC-urile care ruleaza Windows 10 sau Mac OS 10.13 si foloseste un port USB Type-C pentru interfatare.

Patriot observa ca perifericul este ideal pentru utilizatorii care doresc sa isi creasca stocarea consolei de jocuri sau sa gestioneze multimedia pe PC-uri si vine cu un cablu Type-C la Type-A si un cablu Type-C la Type-C in cutie pentru o conectivitate usoara intre o gama de dispozitive. Este incorporat intr-o structura usoara, compacta din aluminiu si cantareste doar 35g.

„Brandurile de stocare cauta intotdeauna sa isi imbunatateasca produsele la nivel de specificatii si adesea trec cu vederea compatibilitatile si experientele utilizatorului”, remarca vicepresedintele Patriot, Rogen Shinmoto, adaugand ca aceasta unitate aduce echilibrul perfect pentru utilizatorii de pe computere desktop, laptopuri, Macbook, si console de jocuri.

Pretul incepe de la 100 USD pentru modelul de 512 GB, 180 USD pentru modelul 1TB si 300 USD pentru versiunea de top 2TB. Este disponibil pentru a cumpara pe site-ul oficial Patriot si Newegg, in timp ce clientii Amazon se pot astepta la probleme de disponibilitate datorita politicii actualizate a companiei, in lumina pandemiei COVID-19 in curs.

aprilie 24th, 2020 by