Top 3 tipuri de rochii nelipsite din garderoba unei femei

rochii casual

Multe dintre voi probabil că achiziționați îmbrăcăminte online în această perioadă pentru a vă împrospăta și completa garderoba. Însă, sfatul nostru este să nu cumpărați extrem de multe produse pe care cel mai probabil le veți uita aruncate într-un colț al dulapului sau dressing-ului vostru, ci să cumpărați strict elementele articolele vestimantare care sunt esențiale și clar nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei. Astfel, cumpărați calculat și articolele necesare de care știți că aveți nevoie. De asemenea, chiar dacă stăm acasă, ocaziile importante sunt la tot pasul și nu trebuie să vă surprindă nepregătite. Fie că este vorba de o aniversare în familie sau vă pregătiți de ieșirea din carantină, trebuie să fiți pregătite. De aceea, noi vă recomandăm top 3 rochii dama care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei.

Rochii casual. Ar trebui să fie nelipsite din garderoba unei femei. Fie că le purtăm în casă, la o plimbare în parc sau la o ieșire cu prietenii, sunt potrivite și reprezintă o alegere inspirată. Acestea sunt câteva exemple, dar sunt potrivite și pot fi purtate în foarte multe contexte. De aceea, asigurați-vă că aveți cel puțin o rochie casual printe rochiile din garderobă, mai ales că acestea sunt cele mai purtate, fiind utilizate în activitățile din timpul liber și nu numai.

rochii casual

Rochii office. Așa cum sunt și denumite, rochiile office sunt alese să fie purtate cel mai des pentru birou. Însă nu este neapărat o regulă. Astfel, în funcție stilul fiecărei femei, acestea pot fi purtate și la o întâlnire de afaceri, la un restaurant sau chiar și la o plimbare, acest lucru depinzând foarte mult și de contextul în care acesta este aleasă să fie purtată. De asemenea, un aspect foarte important este că acestea sunt asociate și cu seriozitatea și bunul gust. Pot fi purtate cu mai multe tipuri de încălțăminte, de la pantofi cu toc, până la pantofi tip oxford sau chiar teniși. Un lucru este cert, nici acest tip de rochie nu trebuie să lipsească din colecția dumneavoastră de rochii.

rochii office

Rochii elegante. Fie că sunt de zi sau de seară, lungi, scurte sau midi, rochiile elegante sunt și ele obligatorii în garderobă. Niciodată nu puteți ști când intervine o ocazie specială în viața dumneavoastră și nu trebuie să vă ia pe nepregătite și ar fi păcat să renunțați la ocazii unice din viață. Staful nostru este să aveți cel puțin una de zi și una de seară și astfel, v-ați asigurat că nu veți rata niciun eveniment important. Acestea sunt disponibile într-o gamă variată de modele și croiuri, potrivite pentru orice stil și siluetă.

rochii dama

Tot ceea ce trebuie să faci este să arunci în ochi în garderobă, să vezi care dintre cele trei tipuri de rochii de damă îți lipsește și să achiziționezi modelul preferat ție și potrivit stilului și siluetei tale doar prin câteva click-uri. Toate aceste trei tipuri de rochii le poți găsi simplu pe Ejolie.ro. Rochiile esențiale pentru dressingul tău vor ajunge rapid și în siguranță la tine acasă. Dă-ți refresh la garderobă!

aprilie 26th, 2020 by