Cel mai de încredere gadget pentru copii

În zilele noastre, primul lucru la care un părinte se gândește este siguranța copilului. Pentru aceasta, soluția cea mai simplă este dată de tehnologie, care a avansat într-atât încât să putem ști cu exactitate locul unde se află copilul, să îl putem suna și să poată suna și el la câteva numere de telefon predefinie, să poată fi trimise reciproc scurte mesaje text plus multe alte funcții pe care un smartwatch pentru copii le poate face.

Totul a devenit atât de simplu încât un singur ceas purtat de copil la mână poate avea toate aceste funcții și mai mult decât atât, părintele este alertat pe telefon dacă smartwatch-ul este dat jos de la mână sau copilul iese din perimetrul stabilit dinainte de părinte.

Un alt avantaj este acela că smartwatch-ul funcționează prin descărcarea unei aplicații pe unul din telefoanele părinților, sau pe ambele, folosind aceleași date de logare. Aplicația este compatibilă atât cu sistemul Android, cât și cu iOS.

Smartwatch-ul cu Gps funcționează cu ajutorul unei cartele de la oricare din cei trei operatori din România: Orange, Vodafone sau Telekom, iar cartela trebuie să aibă cel puțin 1 euro credit și 100 Mb pachet de date, dar trebuie specificat că nu este necesar un abonament. Unul dintre cele mai căutate modele de  smartwatch copii este confecționat din materiale de calitate superioară, cureaua este detașabilă, putând fi purtat și la gât dacă este achiziționat și suportul special din silicon.  Ca și funcții speciale întâlnim monitorizarea spion, pedometru, baterie mare pentru a nu duce zilnic grija încărcatului, senzor când este dat jos de la mână, găsire ceas pierdut și multe altele. Mai mult, acest model beneficiază de o super reducere de 42%.

Alte modele au  ca și avantaj rezistența la apă, design clasic sport, camera foto de 1.3 MP, funcția *nu deranja*, joc aritmetică, lanternă și încă multe altele.

Pentru copiii cu vârsta 3+, există varianta de  smartwatch copii pentru care nu este necesară o cartelă sim, are diverse jocuri pentru cei mici( X și 0, Avioane la război, Ghicește ceașcb, etc), posibilitatea de a alege din peste 50 interfețe, pedometru, calendar, alarmă, orar, stand-by de până la 20 zile.

Deci, dacă doriți doar să faceți un cadou și o bucurie copilului dumneavoastră sau vreți să îl știți în siguranță și să fiți liniștit sufletește găsiți numeroase variante de smartwatch-uri în funcție de finanțele, dorințele și necesitățile fiecăruia.

 

 

ianuarie 3rd, 2018 by