Cu peste 300 de modele noi, Roxannes a pregatit deja colectia de bijuterii placate cu aur pentru noul an

bijuterii placate cu aur

In magazinul online roxannes.ro, publicul feminin pasionat de bijuterii, dar si publicul masculin, care are nevoie de putina inspiratie pentru cadourile de Craciun, pot sa regaseasca deja zeci de modele noi, atat in categoria de bijuterii placate cu aur, cat si in celelalte categorii aflate pe site.

Roxanne’s Jewellery & Giftware si-a adaptat deja colectiile de bijuterii ultimelor tendinte internationale in materie de accesorii dedicate femeilor, prezise pentru anul 2018. Astfel, in categoria de bijuterii placate cu aur, atat de indragita de femeile care cunosc deja brand-ul, dar si de cele care interactioneaza prima data cu acesta, numarul produselor a depasit deja 2000 de posibilitati creative, ce urmaresc trend-ul bijuteriilor la moda in anul ce urmeaza.

Roxannes.ro pune la dispozitia publicului sau modele impresionante de bijuterii suflate cu aur, realizate din aliaje premium si decorate cu cristale de cea mai buna calitate (Swarovski sau/si Preciosa) combinate cu pietre semipretioase in culori deosebite. In colectiile de bijuterii Roxanne’s, iubitoarele de accesorii pot gasi modele variate de cercei, inele, coliere, pandantive, bratari, dar si agrafe de par, toate acestea reunind culorile vibrante ale pietrelor atent alese.

Colectiile de bijuterii oferite de Roxanne’s sunt dedicate femeilor care isi doresc sa aiba accesorii unice care sa le defineasca stilul. Pentru ca mai sunt doar cateva zile pana la cea mai frumoasa sarbatoare a anului, Craciunul, daca iti doresti sa faci un cadou special, te invitam sa alegi o bijuterie aparte din multitudinea de accesorii, mereu in tendintele ultimelor aparitii fashion.
Pentru a se putea bucura de accesoriile achizitionate o perioada indelungata, dar si pentru ca acestea sa nu se deterioreze pe perioada transportului, fiecare produs comandat de catre clientii Roxanne’s va fi prezentat in ambalajul sau original, alaturi de cateva sfaturi de intretinere, de care care este indicat sa se tina cont.
Colectiile Roxanne’s pot fi oricand regasite pe site-ul oficial al brand-ului, roxannes.ro sau direct in showroom-ul Roxanne’s Jewellery & Giftware din Baneasa Shopping City din Bucuresti.

decembrie 24th, 2017 by