Beneficiile aduse de un tensiometru.

                           

Vrei sa stii de ce este recomandat sa ai un tensiometru acasa? Ei bine, acest aparat care te ajuta sa iti masori tensiunea arteriala si este benefic in orice locuinta. Aceste produse pot fi de doua tipuri: manuale si digitale.

Tensiometrele manuale cu manseta si garou si se utilizeaza impreuna cu un stetoscop. Pe acestea le vom gasi in cabinetele medicale deoarece este destul de complicat sa le folosesti acasa.In schimb cele digitale sunt usor de utilizat deoarece manseta se poate umfla fie prin apasarea unui buton fie cu ajutorul unei pompite. Tensiometrele se pot pune fie pe brat fie la incheietura. Este foarte important sa il alegi pe cel pe care sa il poti utiliza cu usurinta.

Tensiometru a aparut pentru prima data in anul 1896 si a fost inventat de catre Scipione Riva Rocci. De-a lungul timpului acesta a cunoscut numeroase imbunatatiri care mai de care mai performante. In zilele noastre tensiometru a ajuns sa fie un produs extrem de util pe care marea majoritate a persoanelor il au acasa.

Daca te-ai decis in privinta lui dar vrei sa beneficiezi de produse ieftine trebuie sa iei in considerare  calitatea si rezistenta in fata factorilor nocivi cu care intra in contact. Trebuie sa iti achizitionezi un produs rezistent de care sa te poti bucura o perioada cat mai mare de timp. Un alt factor important este calitatea produsului. Acest aparat trebuie sa iti arate exact tensiunea pe care o ai pentru ca tu sa poti lua masuri daca este cazul.

Un tensiometru bun trebuie sa faca trei masuratori consecutive la un interval de aproximativ doua minute. Dupa aceste masuratori aparatul trebuie sa faca media presiunii sistolice si media presiunii diastolice si asa va ajunge la rezultatul corect.  Alege un produs de care sa te bucuri o perioada cat mai mare de timp.

martie 2nd, 2019 by