Ai nevoie de camere de supraveghere, dar nu stii cum sa le alegi? Descopera top 5 lucruri la care sa fii atent!

Vrei sa investesti intr-o camera supraveghere cu card, pe care sa o folosesti in curte, pentru a monitoriza tot ce intampla aici, mai ales atunci cand nu esti acasa? Inseamna ca ai nevoie de ajutor, pentru a descoperi cele mai importante elemente tehnice, de care sa tii cont. In acest sens, exista cateva lucruri esentiale, care pot contribui in mod definitoriu la realizarea celor mai bune investitii!

Alege cea mai buna camera supraveghere cu card in functie de sursa de alimentare

Un prim detaliu, de care trebuie sa tii cont in privinta camerelor de supraveghere este referitor la faptul ca acestea se impart in 2 categorii, in functie de sursele de alimentare pe care le utilizeaza. Asadar, ai la dispozitie:

  • camere cu baterii – sunt practice, intrucat le poti amplasa oriunde doresti, fara sa ai in apropierea lor o sursa de curent. Trebuie sa ai grija, insa, pentru ca bateriile se termina destul de repede: daca uiti sa le schimbi in timp util, nu vei mai avea acces la imaginile dorite;
  • camere pe care trebuie sa le conectezi la priza – astfel de dispozitive sunt excelente pentru a fi folosite pe termen lung, intrucat nu trebuie sa-ti faci griji in privinta sursei de alimentare. Este suficient sa ai energie electrica activa.

Fixe sau mobile?

Despre camerele de supraveghere mai trebuie sa stii ca ele pot fi mobile sau fixe. Daca dispozitivele din prima categorie iti asigura o vizibilitate foarte mare asupra spatiului pe care vrei sa il monitorizezi, cele fixe sunt usor mai reduse din punct de vedere a capacitatii de inregistrare pe care o au.

Rezolutie

Nu uita sa verifici si rezolutia camerelor de supraveghere, inainte de a le cumpara. Este important ca imaginile pe care le obtii sa fie unele clare, astfel incat sa poti distinge chipul celor care iti calca proprietatea ilegal. De preferat este sa te indrepti catre dispozitivele cu o rezolutie de cel putin 640 x 480 de pixeli. Cu cat rezolutia este mai mare, cu atat mai bine!

Audio

Camerele de supraveghere de exterior pot fi dotate si cu functia audio. Daca ai nevoie si de sunet, atunci este recomandat sa investesti in astfel de modele. Astfel beneficiezi de un nivel ridicat de siguranta: de exemplu, poti speria hotii, daca ii vezi pe camera.

Stocarea imaginilor

Printre detaliile de care mai trebuie sa stii cand vine vorba despre dispozitivele de supraveghere se numara si faptul ca acestea pot inregistra toate imaginile pe un card special. In acest fel, poti derula imaginile pana in momentul in care s-a intamplat ceva semnificativ!

Design si gama cromatica

Nu in ultimul rand, iti poti alege camerele de supraveghere si in functie de design-ul acestora. Daca vrei ca dispozitivele pe care le cumperi sa se potriveasca din punct de vedere cromatic cu locuinta pe care o ai, atunci tine cont de culorile folosite pentru casa ta. In acest fel, camerele de supraveghere se vor ,,pierde” in peisaj, iar musafirii nepoftiti nu vor sti cand au fost filmati.

Nu te grabi sa investesti intr-o camera de supraveghere: www.e-camere.ro/supraveghere-video/camere/, pana cand nu ai studiat intreaga gama de produse, pe care o ai la dispozitie! Accesand E-camere.ro, poti descoperi extrem de multe dispozitive practice, utile si eficiente, cu ajutorul carora sa poti obtine atat imagini, cat si audio in curtea casei tale. Ori de cate ori pleci de acasa, poti vedea tot ce se intampla in locuinta personala prin intermediul unei aplicatii de pe telefon!

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon:  0767 390 475

ianuarie 19th, 2021 by