Realizarea unei bucătării perfecte în câțiva pași simpli

mobila de bucatarie la comanda

Bucătăria este inima casei și totodată locul unde îți creezi cele  mai frumoase amintiri. De obicei, în bucătărie se strâng toți oamenii care vă vizitează casa. Dacă ai în plan amenajarea unei bucătării, iată câteva sfaturi de care să ții cont pentru a-ți crea bucătăria de lux la  care visezi dintotodeauna.

Și tu poți să ai propria bucatarie de lux!

Bucatarii de lux însemană funcționalitate, calitate și design.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ai în vedere atunci când îți amenajezi bucătăria este funcționalitatea spațiului. Pentru prepararea diferitelor feluri de mâncare este nevoie de ustensile și vase specifice, iar pentru servire, de tacâmuri și farfurii. În acest caz, printre primele lucruri pe care trebuie să le ai în vedere este spațiul de depozitare. Alege un mobilier cu cât mai multe sertare, suporturi și organizatoare.

Calitatea mobilei este extrem de importantă.  Una dintre cele mai frecvente dileme existente atunci când vine vorba de bucătării este dacă mobila trebuie cumpărată dintr-un magazin sau făcută la comandă. Până în prezent nu există un răspuns universal valabil, însă specialiștii recomandă mobila de bucatarie facută la comanda. Alegerea depinde mai degrabă de dimensiunile bucătăriei, de buget și de stilul preferat. Datorită faptului că bucătăria nu se amenajează în fiecare an și pentru că luxul costă, specialiștii consideră că investiția merită făcută. Indiferent de alegerea pe care o afceți trebuie să țineți cont de calitatea materialelor. Atât lemnul folosit, cât și materialul din care este fabricat blatul, sau tapiseria scaunelor și a colțarului, trebuie să fie cât mai rezistente și durabile în timp. Suntem convinși că ați auzit de celebra calitate germană. Așadar,bucatariile germane sunt cele mai cautate atât pentru calitate cât și pentru design.

Alege-ți mobila de bucătărie ținând cont și de stilul tău!

În ceea ce privește desgn-ul, un detaliu foarte important sunt culorile. Acestea influențează în mod semnificativ aspectul bucătăriei tale. Dacă îți dorești o bucatarie de lux, trebuie să știi că anul acesta pe listele designerilor de interioare se află tonurile pământii  și nuanțele acvatice. Pentru a face o alegere importantă este important să ai în minte și dimensiunea încăperii. Pentru bucătăriile mici alege tonuri mai deschise, precum crem sau bej, roz sau mov sau nuanțe de verde închis. Pentru bucătăriile de dimensiuni mai mari, poți alege teracotă, vișiniu, turcoaz închis, gri pământiu, maro sau chiar negru. Dacă vrei să acorzi mai multă personalitate spațiului, poți, de asemenea, combina culorile între ele în moduri ingenioase și interesante.

Stilul deorativ ales depinde foarte mult de preferințele fiecăruia, dar și de modul în care sunt amenajate celelalte încăperi. Esențial este să păstrezi o oarecare unitate, fără prea mari deviații de la un anumit stil, asta pentru a păstra armonia vizuală. În topul preferințelor se aflî accentele retro încadrate într-un design minimalist. Păstrează o linie cât mai simplă a mobilierului și mizează pe utilitate. Într-o bucătărie astfel decorată fiecare lucru ar trebui să fie folositor.

Atunci când vrei să-ți amenajezi bucătăria sau să o reamenajezi este esențial să ții cont de funcționalitate, design și nu în ultimul rând de calitate. Având în vedere că nu amenajezi în fiecare an și că aici se formează cele mai frumoase amintiri, calitatea este cea care primează. Pe KuechenTreff.ro găsești o mulțime de modele de bucatarii de unde să te poți inspira. Bucatariile germane sunt cele mai calitative, emanând și luxul.

februarie 18th, 2019 by