Micuta Turista, o calatoare in toata regula

Calatoritul este una dintre cele mai intalnite pasiuni pe care le avem, fiecare dintre noi dorindu-ne macar unele escapade de sfarsit de saptamana daca nu o vacanta in toata regula. Insa ce facem in acest caz atunci cand in viata noastra apare un copil? Sunt sigur ca multi dintre cei care au devenit parinti si-au pus intrebarea asta. Mai ales daca vorbim despre niste parinti care erau obisnuiti ca in fiecare sfarsit de saptamana sa mai plece pe undeva! De curand am descoperit-o pe Maria de la micuta-turista.com, o fetita in varsta de nici un an si jumatate care s-a plimbat deja prin toata tara si nu numai.

O iesire de sfarsit de saptamana la mare sau la munte mai e cum e, insa ce spuneti de o iesire in afara tarii alaturi de un copil atat de mic?! Ei bine, parintii Mariei au profitat de faptul ca pasaportul copiilor este extrem de simplu de obtinut si au decis sa dea o fuga pana la vecinii sarbi. Cazati initial in Drobeta, parintii Mariei s-au pacalit un pic crezand ca granita este aproape, insa micuta nu a parut deranjata de calatoria ceva mai lunga cu masina. Fie ca a admirat peisajele pe geam, fie ca a dormit, pentru Maria a fost cu siguranta o experienta reusita!

            Micuta Turista, o calatoare in toata regula

Era de la sine inteles ca porecla Mariei va deveni rapid Micuta Turista. La cat de mult se plimba, nu cred ca ar putea cineva sa se mire in aceasta privinta. Maria mai este insa poreclita si „copilul extraterestru”, si asta din simplul motiv ca este extrem de cuminte. Parintii Mariei au avut norocul de a avea un copil care nu plange mai deloc si care nu face niciun fel de probleme. Sa tot calatoresti alaturi de cel mic in asa conditii, nu?!

Asa cum spuneam si mai devreme, Micuta Turista s-a plimbat deja prin toata tara. Prima ei calatorie la mare a avut loc atunci cand nu implinise nici macar varsta de o luna. Datorita bunicilor ei care locuiesc acolo, Micuta Turista a ajuns de mai multe ori la mare, atat in Constanta, cat si in Vama Veche. Pana la varsta de un an si cinci luni, Micuta Turista se poate lauda deja ca a calatorit cu trenul la munte, ca a strabatut cu masina Transfagarasanul sau ca a fost la Bran in excursie.

Daca la nici un an si jumatate putem vorbi despre atat de multe calatorii facute de Maria, oare cate vor fi peste cativa ani? Va recomand cu toata caldura sa cititi blogul pe care scrie Micuta Turista, pentru ca povestile sunt minunate. De asemenea, povestile ei sunt o sursa de inspiratie pentru noi toti!

septembrie 16th, 2018 by