Învață cum să ai o bucătărie amenajată corect

mobila de bucatarie la comanda

Timpul petrecut în bucătărie poate fi o experiență mult mai plăcută dacă mobila de bucatarie este bine concepută și așezată. Având în vedere că durata de viață a unei bucătării depășește de regulă 15 ani, este esențial să aloci suficient timp configurării și proiectării. Investește în bucătăria visurilor tale și alege cei mai bun pentru ea. Iată de ce trebuie să ții cont atunci când vrei să ai o bucătărie perfect amenajată.

Pentru început trebuie să-ți proiectezi mobila de bucătărie în funcție de cele 5 zone de lucru indispensabile: zona de provizii, zona de păstrare, zona chiuvetei, zona de lucru și zona plitei. Apoi stabilește forma bucătăriei pe care o dorești, în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție. Bucătăria în linie este potrivită pentru spațiile mici și înguste. Se recomandă folosirea corpurilor de perete foarte înalte pentru a maximina spațiul.  Bucătăria cu insula este alegerea pentru încăperile mari, unde se gătește intens. Bucătăria în formă de L este dispusă cel mai frecvent dacă vrei să așezi o masă sau o insulă mică pe unul dintre pereții perpendiculari. Bucătăria în formă de U este perfectă pentru spațiile mari. Bucătăria în linii paralele este soluția perfectă dacă fereastra, respectiv ușa sunt amplasate în capetele bucătăriei.

Cum îți alegi mobila de bucătărie?

Ai grijă să nu încarci prea mult camera. O bucătărie încărcată de mobilă nu îți va oferi libertatea de a te bucura de mesele alături de cei dragi. Trebuie să ții cont și de locul în care se află bransamentul la gaz și locul în care este conducta de apă. Recomandat este să îți faci mobila de bucatarie la comandă și să șii cont de sfaturile unui designer care reușește să facă adevărate minuni când vine vorba de exploatarea spațiului și găsirea echilibrului perfect dintre corpurile de mobilier și spațiul lăsat liber.

Utilizează spațiul într-un mod inteligent. În funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție trebuie să ții cont că frigiderul, chiuveta și aragazul iau din start o mare parte din spațiu. În cazul în care vă rămâne puțin loc după amplasarea tuturor electrocasnicelor, puteți folosi spațiul de desupra frigiderului sau cel rămas gol de la mobilă până la tavan, aplasând un dulap suspendat.

Calitatea este mai importantă decât designul, însă cu ajutorul lui KuechenTreff.ro le poți îmbina pe amandouă. Nu uita de raportul calitate preț. Vei găsi și mobilăă ieftină , dar calitatea ei va fi direct proporțională cu prețul. Unul dintre cei mai importanți factori este reprezentat de calitatea materialului și de execuție. Mobila de bucătărie nu se schimbă anual, așa că va trebui să optăm pentru modelul care trece testul timpului.

Atunci când te hotărăști s-ți reamenajezi bucătăria sunt multe lucruri de care trebuie să ții cont. Este greu să găsești o mobilă calitataivă, care să se potrivească perfect spațiului de care dispui și care să corespundă gusturilor tale. Recomandarea noastră este să apelați la KuechenTreff. ro -mobilă de bucătărie la comandă. Realizează-ți visul și ai parte de bucătăria ideală.

ianuarie 21st, 2019 by