Ce inseamna botezul in credinta ortodoxa

            Fiind prima Taina a Bisericii Ortodoxe, Botezul inseamna atat usa prin care noul suflet venit pe lume va intra in Sfanta Biserica a lui Hristos ci semnifica si castigarea Imparatiei lui Dumnezeu.

Efectele Botezului sunt iertarea pacatului stramosesc iar celor care primesc aceasta Taina mai tarziu, a tuturor pacatelor savarsite inainte de Botez.

            In credinta crestin ortodoxa, Botezul se face prin scufundare, de unde si semnficatia cuvantului, care inseamna a cufunda, a afunda, nu prin turnare sau stropire ca in alte credinte iar apa ce se va folosi va fi naturala, curata si neamestecata cu nimic.

            Partea religioasa a Botezului mi se pare cea mai stresanta si ingrijoratoare din punctul de vedere al parintilor.

Acestia, pe langa toate ritualurile pe care trebuie sa le indeplineasca si sa le respecte cu sfintenie in Biserica, mai au si spaima ca bebelusul lor va fi bagat cu totul intr-o cristelnita, ingrijorati de cum se va simti si cum va reactiona.

Alegerea salonului pentru botez

Daca ati hotarat sa sarbatoriti crestinarea copilului dumneavoastra alaturi de familie si prieteni, asigurati-va din timp rezervarea la un salon pentru  botez. Alegerea salonului ar trebui sa o faceti dupa mai multe criterii.

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa stiti numarul ferm de persoane care vor participa alaturi de voi la acest eveniment magic.

La Lido Studio – salonul pentru botez, aveti la dispozitie doua saloane, in functie de numarul de invitati: salonul Lido Studio de minim 150 de persoane si Studio 25 cu o capacitate minima de 250 de persoane precum si corturi incepand de la 30 de mp pana la 300 de mp care pot fi amplasate oriunde in cele 40 de hectare ale Studioului de Film Buftea.

Avand acest avantaj si fiind situat chiar pe malul Lacului Buftea, Lido Studio iti va crea, si la propriu si la figurat, decorul ideal pentru petrecerea voastra de suflet.

Spun la propriu, pentru ca Studioul de Film Buftea dispune, datorita obiectului sau de activitate, de decoruri si costume de basm, scenografi, regizori si recuziteri care  vor transforma orice fel de eveniment intr-o opera de arta.  

Cum pregatesti petrecerea bebelusului

O data ales salonul pentru botez, puteti participa alaturi de personalul calificat la decorarea si la alegerea meniului.

Ar fi dragut si de apreciat daca ati pregati meniuri si pentru vegetarieni sau meniuri speciale pentru persoanele diabetice sau care au alergii, in cazul in care stiti ca exista asemenea invitati pe lista voastra.

Puteti opta pentru petreceri tematice, mai ales ca la un botez, cu siguranta vor participa si copii. Pentru acestia pregatiti un meniu personalizat si inedit mai ales ca cei mici nu pot manca unul intreg si gusturile lor sunt sunt diferite.  

Alegeti un candy bar cu care sa incantati papilele gustative ale tuturor. Orice salon pentru botez va avea oferte din cele mai variate ca gust si forma iar tortul sa fie piesa de rezistenta a intregii petreceri.

Marturiile de botez sunt cadourile pe care le primesc ca amintire invitatii la sfarsitul petrecerii si pot varia in functie de preferintele parintilor si de tematica petrecerii.

Cele mai raspandite sunt traistutele in care se pot pune bomboane sau fotografii magnetice cu bebelusul botezat.

 Lido Studio va asigura la cerere si fotografi profesionisti si echipe de filmare, transport pentru invitati catre si de la locatie impreuna cu soferi experimentati, locuri de parcare, tot cee a ce va doriti pentru a avea o experienta minunata si memorabila.

aprilie 2nd, 2019 by