Aduceti vara in inimile tuturor cu nunta tematica Marina

O dragoste de-o vara poate deveni ocazia pe care v-o oferiti pentru a petrece alaturi de partener toate celelalte veri ce vor veni in viata voastra aniversand trecerea anilor peste voi, de cand mana de mana strabateti mari, oceane, munti si vai, dealuri in cautarea indeplinirii tuturor dorintelor. Fie ca v-ati cunoscut la mare, sunteti nascuti sub soarele cel mai dulce al litoralului sau pur si simplu sunteti indragostiti de nisipurile fierbinti din luna lui August, evenimentul vostru poate fi exact asa cum va doriti.
Poate ati petrecut inca de mici destul de mult timp ascultand bataia valurilor de tarm punand urechea pe una dintre cochiliile culese de pe plaja, iar acum puteti aduce sunetul valurilor si la petrecerea cea mai importanta din viata voastra. Daca verdele, nuantele de turcoaz sau albastrul se mai numara si printre favoritele voastre cred ca stiti deja ca nunta va avea tematica Marina. Scoici, nisip, caluti de mare, marinari si voal curgand din masa de prezidiu, o ancora mare care sa semnifice puterea relatiei voastre… toate pot fi folosite pentru conturarea unui decor perfect pentru sala de evenimente, bineinteles, alaturi de seturi complete de papetarie pentru nunta concepute in jurul aceleiasi tematici.
Alegerea unei invitatii de nunta elegante pentru un eveniment cu tematica Marina este o alegere pe cat de usoara de facut, pe atat de greu de gasit, in general vorbind. Calitatea materialelor este foarte importanta pentru a crea o imagine studiata si plina de eleganta. Vorbind de imprimeuri, cele mai sugestive imagini folosite pentru invitatiile de nunta au in vedere clasicele dungi marinaresti, respectiv o combinatie de alb si turcoaz sau alb si albastru. Tot in categoria cu elemente sugestive intra si invitatiile cu scoici si caluti de mare stilizati. In principiu, orice elemente decorative cu iz marinaresc pot fi integrate in designul invitatiilor de nunta.
Majoritatea evenimentelor de la malul marii sunt organizate in aer liber, iar papetaria de nunta cu tematica Marina se potriveste inclusiv pentru evenimentele outdoor. Totul tine de cromatica si armonia materialelor premium ce alcatuiesc seturile complete de papetarie pentru nunta. Ne referim la accesoriile de papetarie menite sa insoteasca invitatiile de nunta, respectiv meniuri, numere de masa si place carduri.
Accesorizare cu panglici colorate ce trimit la ideea de Soare si caldura, invitatiile de nunta emana un aer aparte, inconfundabil, exact ca evenimentele cu mirosul valurilor marii in apropiere. Totusi, puteti face abstractie de cadrul exterior si sa va creati o petrecere cu tematica Marina chiar si la munte, prin intermediul accesoriilor de papetarie de calitate premium ce creioneaza un decor de vis pentru sala de evenimente.

martie 29th, 2019 by