Adona.ro a pregatit deja pentru Sarbatori categoria Idei Cadouri

Pentru ca publicul nostru face shopping inteligent, fara sa piarda timp in magazine si nu lasa pe ultima suta de metri cadourile de Sarbatori, cadourile pentru ea si el sunt deja pregatite pe site.

Magazinul online de genti si accesorii Adona.ro este, deja de 2 ani de zile, un partener de incredere pe piata din Romania, la capitolul idei cadouri. Ne bucuram sa putem beneficia de alegerea si incredere atat din partea persoanelor fizice, cat si din partea firmelor si a organizatiilor. Departajate in cadouri femei si cadouri barbati, produsele noastre au fost special selectate pentru a fi oferite in dar.

Cadouri pentru cei dragi. Pentru ca timpul se scurge repede, iar Mos Nicolae si Mos Craciun vor avea cu siguranta nevoie de ajutor din partea noastra, am completat stocurile cu cadouri femei si cadouri barbati din timp. Clientii nostri fideli sunt deja familiarizati cu lista de produse si merg la sigur comandand un portofel, o curea sau un set cadou pentur apropiati.

Cadouri corporate. Oferta pentru persoanele juridice a fost create in urma cererii considerabie pe care Adona.ro a primit-o inca de la lansarea categoriei Portofele, in urma cu 2 ani si jumatate. Comenzile corporate sunt intotdeauna onorate in timpul stabilit, astfel incat am stabilit parteneriate de succes cu branduri mari din Romania. Noi ne asiguram ca le putem raspunde nevoilor cu produse de calitate, comandate din timp la frunizorii nostri de incredere din mai multe tari europene. Aceste produse ajung la angajati sau colaboratori ai marilor corporatii care activeaza in Bucuresti si in marile orase din tara.

In ambele cazuri, pe langa ofertele de Idei Cadouri, Adona.ro ofera transport gratuit pentru fiecare comanda, oriunde in tara, indiferent de cantitatea comandata. Noile modele de produse pot fi vizualizate inca de acum site, in categoria dedicata cadourilor. Comenzile se pot plasa online si pot fi achitate ramburs sau prin internet banking, in siguranta deplina.

noiembrie 8th, 2017 by