Roxannes.ro: Bambole Milanesi – accesoriile Toamnei 2017

Publicul din Romania este recucerit in aceast sezon de Bambole Milanesi, accesoriile pe care orice femeie vrea sa le poarte. Outfiturile Toamnei 2017 vor eclipsa, accesorizate cu un astfel de pandantiv Roxannes.ro.

Pentru cei care inca nu au auzit de el, dar cu siguranta l-au vazut macar o data, in realitate sau online, colierul Bambole Milanesi este cunoscut si ca pandantiv papusa. Aceste accesorii simpatice si foarte expresive sunt destinate in special femeilor tonice, cucerite de moda „internationala”, care isi doresc sa poarte un lant cu pandantiv „altfel”.

Diversitatea noilor modele de Bambole Milanesi va completa si definitiva perfect o tinuta de toamna. Ele pot fi purtate peste helanci, bluze, camasi si pulovere, datorita lantului de dimensiuni generoase (78 cm + 6,5 cm extensie). Ca aspect, fiecare pandantiv papusa Bombole transmite un curent, un gand, un stil, un loc de pe pamant. Fanele acestui tip de pandantiv pot sa jongleze cu atributele acestor minunate bijuterii, transmitand propria stare de spirit dintr-o anumita zi.

Pentru o varietate de outfit-uri trendy, va recomandam sa colectionati mai multe Bambole Milanesi, pe care sa le purtati in functie de stare si specificul evenimentului la care participati. Totodata elegant, jucaus, cool si extravagant, un pandantiv papusa Bambole este cameleonic si poate fi purtat cu usurinta in numeroase situatii.

Desigur, primul criteriu in decizia asupra modelului este stilul femeii care poarta un astfel de accesoriu. Pentru sezonul curent, insa, sugestiile noastre pentru alegerea unui lant cu pandantiv papusa sunt cele in culori inchise, maronii. Un reper il pot reprezenta numele oraselor care au o clima apropiata cu vremea din acest sezon de la noi din tara. Cateva exemple, pe care le puteti regasi pe site-ul nostru sunt: Bambola in Stile Copenhagen-Black, Bambola in Stile Glasgow-Green, Bambola in Stile Haga-Brown-Creme, Bambola Luxemburghese-Silver, Bambola Inglese-Yellow sau Bambola in Stile Copenhagen-Brown. Variantele pot continua intr-o lista lunga, pe care va invitam sa o gasiti pe Roxannes.ro.

noiembrie 10th, 2017 by