3 sfaturi pentru a putea menține o temperatură constantă în interiorul locuinței

Luna iunie se apropie cu pași din ce în ce mai mari, iar odată cu începutul acestei luni putem spune că vara va începe să-și spună cuvântul. Călduri caniculare, atât afară cât și în interiorul locuințelor vor face ca români să sufere de deshidratare, dar și stări de nervozitate. Pentru ca aceste lucruri să fie evitate, venim cu 3 îmbunătățiri pentru locuința ta pentru a se păstra o temperatură constantă în interiorul locuinței.

Geamuri si usi din termopan

Cu siguranță ai auzit cât de importantă este izolarea unei locuințe, tocmai de aceea este și atât de important să ai gemuri si usi de termopan. Indiferent că sunt termopane Rehau sau salamander pvc. Important este ca locuința ta să păstreze o temperatură optimă în interiorul locuinței și să nu lase căldura de afară să intre în interior.

Aerisirea pe timp de noapte

Pe timpul nopții este bine ca geamurile să fie lasate deschise pentru a putea lăsa aerul răcoros al nopții să aerisească locuința. Este bine ca atunci când soarele este pe cer, geamurile să fie închise și acoperite cu draperii care să nu lase căldura să pătrundă în casă.

Aerul condiționat

Pentru cei care își permit, este bine să fie instalat măcar un aparat de aerisire în casă. Să se stabilească o temperatură de 28 de grade constantă. Nu trebuie lăsat în funcțiune tot timpul, dacă ai geamuri și uși din termopan, în casă aerul răcoros va fi menținut în interiorul locuinței tale.

Geamurile și ușile din termopan, o izolare bună și câteva reguli cum sunt cele de mai sus te vor ajuta pe timp de vara să scapi de temperaturi greu de suportat. Învață să aerisești noaptea și să acoperi geamurile pe timpul zilei pentru a păstra o temperatură optimă, iar cu ajutorul unui aer condiționat vei putea doar să scazi temperatura din locuință atât cât îți dorești.

mai 30th, 2018 by