Descoperă ofertele fresh ale lunii Iulie de la doTERRA

uleiuri esentiale doterra, uleiuri esentiale, doTerra Clary Sage, doTerra ROAM, doTerra Serenity, doTerra Deep Blue, doTerra Lumo

Uleiurile esențiale, după cum le spune și numele, reprezintă esența extrasă din diverse părți ale plantelor. Acestea pot fi obținute prin mai multe metode, cum ar fi: distilare cu abur sau presare la rece, a diferite părți ale plantelor: rădăcinile, florile, semințele, scoarța, frunza, etc. Având în vedere că acestea conțin doar esența anumitor compuși chimici, sunt extrem de concentrate, iar acțiunea lor este extrem de puternică. Purtând și denumirea de compuși aromatici volatili, uleiurile esențiale oferă plantei aroma proprie, o protejează de condițiile de mediu și insectele dăunătoare și joacă un rol important și în polenizarea plantei.

De-a lungul timpului, acestea au fost folosite de către oameni pentru diferite afecțiuni, fiind considerate cel mai eficient tratament natural. În luna Iulie, doTERRA ți-a pregătit câteva surprize de nerefuzat:

1.      Produsul Lunii – TerraShield (15 ml)

Blendul pentru exterior TerraShield doTERRA conține un mix de uleiuri esențiale și alte uleiuri pe bază de plante, cunoscute pentru protecția sigură pe care o oferă împotriva provocărilor legate timpul petrecut în aer liber. Odată aplicat pe piele, doTERRA TerraShield ține la distanță țânțarii și căpușele, astfel că nu trebuie să te mai îngrijorezi pentru cei mici. Această formulă unică poate fi folosită de fiecare membru al familiei, afară, dar și în orice spațiu din casă, la nevoie. Ajută-i pe cei dragi să se bucure din plin de timpul petrecut în aer liber, asigurându-te că sunt pregătiți adecvat, cu TerraShield Amestec pentru Exterior.

Primești Produsul Lunii GRATUIT când plasezi o singură Comandă de Loialitate de cel puțin 125 PV, care este procesată până la 15 iulie 2021, inclusiv. Promoția este valabilă în limita stocului disponibil, așa că îți recomandăm să te grăbești!

2. Reducere 10% – Salvie (15 ml)

Uleiul esențial de Salvie doTERRA este folosit adesea pentru efectele sale calmante, atunci când îl aplici pe piele, dar are efecte relaxante și pentru corp. Totodată, te ajută la echilibrarea emoțiilor. Principalul component chimic al Salviei este acetatul de linalil, care face parte din grupa unora dintre cele mai relaxante, liniștitoare și echilibrante uleiuri esențiale.

Reducerea de 10% se reflectă în prețul afișat. Reducerea nu se aplică la comenzile prin Plata cu Puncte. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

3.       Difuzorul Roam – NOU, lansat la evenimentul Connection 2021

Difuzorul Roam este cel mai nou produs doTERRA, fiind proaspăt integrta în oferta noastră permanentă de difuzoare. Cu un design organic, unic, acesta reușește să aducă o experiență unică de difuzare. Dotări: diffuser-ul nu are cablu, funcționează doar pe baterii, are opțiuni de lumini în diferite culori pentru crearea atmosferei dorite și este realizat dintr-un material reciclat.

4.   Ajută-ți prietenii să descopere lumea uleiurilor esențiale!

Luna Iulie este prilejul perfect de a aduce un prieten în echipa doTERRA, deoarece are ocazia de a se bucura din plin de arome speciale și de pachete în ediție limitată, disponibile la prețuri de depozit, dacă se înscrie în doTERRA! – așadar, vino cu prietenii tăi în comunitatea noastră esențială, încă sunt disponibile Deep Blue Gift Set și parfumul Volana, alături de mult iubitul difuzor Lumo, oferit împreună cu Serenity.

Nu uita! Acum te poți bucura din nou de următoarele produse, deoarece au revenit în stoc: Protecting Shampoo, Salon Essentials Hair Care System, 2pk Salon Essentials Protecting Shampoo, Salon Essentials Shampoo & Conditioner, On Guard Foaming Hand Wash, 2pk On Guard Foaming Hand Wash, On Guard Hand Wash & 2pk Dispenser, Immune Booster Kit, On Guard Add-On Bundle, Rosemary și SPA Rose Hand Lotion.

Dacă îți dorești să cunoști și tu lumea uleiurilor esențiale, te invităm pe pagina de Facebook a Uleiurilor Esențiale pentru Familie să povestim.

iulie 14th, 2021 by