Ce trebuie sa stii despre sistemul de implant All on 4

Cand iti lipsesc cativa dinti sau chiar toti dintii din gura, nu doar forma gurii tale se schimba, dar si intreaga ta fata, deoarece deodata vei incepe sa arati mult mai in varsta. De asemenea, iti afecteaza alimentatia si vorbirea naturala.

Din fericire, stomatologii au optiunea in ziua de azi de a-ti oferi un tratament foarte inovator care sa iti rezolve aceasta mare problema intr-o singura zi! Este vorba de sistemul de implant All on 4 sau All on 6, denumit si full mouth implants, sistem ce include incorporarea a 4, respectiv a 6 implanturi in osul maxilarului. Acesti stalpi metalici din titan functioneaza ca radacini ale noilor dinti protetici care sunt fixati deasupra implanturilor.

​Ce sunt, mai exact, implanturile All on 4 si All on 6?

Acestea sunt optiuni de tratament teeth-in-a-day. Practic, tratamentul este destinat persoanelor care doresc sa aiba mai multe implanturi inserate in aceeasi zi. Cu alte cuvinte, All on 4 si All on 6 sunt optiuni diferite pentru a inlocui o intreaga arcada sau ambele arcade ale dintilor tai lipsa. Inlocuirea se face folosind o punte care ramane fixata de implanturile dentare. Acest lucru se face cu o planificare si o pregatire minutioasa in prealabil, astfel incat sa poti avea parte de intregul tratament in ziua programata.

Este posibil ca aceasta optiune sa nu fie pentru toata lumea, dar daca esti candidatul potrivit, te va ajuta sa iti recapeti zambetul, sa poti vorbi si manca normal si sa ai mai multa incredere in tine.

​Beneficiile sistemului full mouth implants

  • Iti ofera un zambet nou, fara cusur, intr-o singura zi. Iar gura ta isi va putea indeplini imediat toate functiile.
  • Intregul set de dinti de pe arcada este sustinut de doar 4 sau 6 implanturi. Asadar, costul tratamentului este mai rezonabil in comparatie cu cel care implica 8 sau 10 implanturi.
  • Solutia este conceputa sa reziste, sa arate si sa functioneze la fel ca dintii naturali.
  • De obicei, implanturile de acest tip sunt utilizate pentru pacientii cu masa osoasa mai mica. Acest lucru le permite sa evite tratamentul de grefa osoasa.
  • Spre deosebire de protezele dentare, implanturile All on 4 si All on 6 nu implica nicio problema legata de uzura, slabirea, alunecarea si frecarea de tesuturile gingiilor.
  • Tratamentul implica un timp de raspuns minim.
octombrie 20th, 2021 by