Card la Credius păreri și sfaturi: 3 lucruri pe care nu ar trebui să le cumpărați cu un card de credit (și unul pe care ar trebui întotdeauna să-l cumpărați)

Cardurile de credit nu ar trebui să vă sperie; atunci când sunt utilizate corect, ele sunt de fapt utilizarea cea mai plină de satisfacții a banilor în ziua de astăzi.

Trucul pentru a rămâne în afară datoriilor în privința cardului de credit este de a face achiziții mici, regulat și de a plăți întregul sold în fiecare lună.

Având în vedere acest lucru, iată trei lucruri pe care ar trebui să evitați să le plățiți cu cardul dvs. de credit … și, că bonus, vă recomandăm întotdeauna un caz în care să folosiți neapărat un card de credit.

Facturi de la spital

Nu puneți niciodată facturile spitalului pe un card de credit. Facturile medicale sunt atât de scumpe; încât ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să adăugați și comisioane mari de dobândă acelor facturi.

Ideea este că puteți obține un plan de plată cu rate mai mici ale dobânzii dacă trebuie să vă rambursați facturile medicale în timp. Ratele dobânzilor pentru cardul de credit variază între 10% și 30%; puteți obține o rată mult mai bună printr-un plan de plată inițiat prin spital. Așadar, alocați-vă timp pentru a rezolva această opțiune înainte de a o încarcă pe cardul dvs. de credit.

Cheltuieli legate de studii

Taxele de facultate sunt ridicate, dar ideea este că ratele dobânzilor la împrumuturile pentru studenți sunt, în general, mult mai mici decât rată medie a dobânzii la cardul de credit. Așadar, este foarte recomandat să nu plățiți o parte sau chiar în totalitate pentru studii de pe cardul de credit, întrucât, în cele din urmă, veți ajunge să plătiți mult mai mult pe termen lung.

Gândiți-vă la asta: costul mediu anual pentru a învață la o universitate este acum mai mare de 4000 RON. Adăugați 15% în dobânzi la asta și asta înseamnă încă 600 RON – numai în dobândă. Așadar, păstrați cardul dvs. de credit pentru plata altor cheltuieli – în special cele cu opțiuni de dobândă mai mici.

Nunta de vis

Cu excepția cazului în care aveți sentimentul că va veți îmbogăți grămada de cadouri de nuntă, atunci este probabil o idee bună să redimensionați acea nuntă de vis pe care ați avut-o în minte și s-o înlocuiți cu ceva mai ușor de gestionat.

Nu e o idee bună să-ți începi primele zile de căsătorie îngropat în datorii, pentru că ai decis să te întinzi mai mult decât îți este plapumă pentru o nuntă de „vis”.

Așadar, deși vă recomandăm să evitați plata cu cardul de credit în situațiile de mai sus, există încă o categorie imensă de articole pentru care recomandăm întotdeauna să utilizați cardul de credit:

Cumpărăturile online!

 De ce? Ei bine, micul secret pe care banca dvs. nu vrea să îl șțiți este că majoritatea emitenților de carduri de credit oferă o protecție mai bună împotriva furtului de identitate decât cea a celor mai mari bănci. De aceea este bine să vă informați cu privire la credius păreri. Nu numai atât, dar în cazul în care contul cardului dvs. de credit este piratat, daunele vor fi de obicei limitate, deoarece conturile cardului dvs. de credit nu sunt sincronizate cu conturile dvs. bancare personale, conturile de economii etc.

octombrie 20th, 2021 by