Ai grija de santatea ta si efectueaza un computer tomograf!

computer tomograf

Ai nevoie de o examinare computer tomograf pe care sa o realizezi intr-un timp cat mai rapid? Frica nu intra in discutii, asa ca la oricare dintre Clinicile Medicale Romgermed poti beneficia de aceste servicii ce se bazeaza pe o tehnologie de ultima generatie!

Efectueaza un computer tomograf pe Grupul Medical Romgermed!

computer tomograf

Daca ai nevoie sa faci un computer tomograf, adica o tomografie abdominala, Grupul Medical Romgermed iti sta la dispozitie cu tot ce ai nevoie. Poti efectua aceasta procedura chiar si gratuit cu trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist. In plus, preturile sunt avantajoase pentru o gama larga de persoane, substanta de contrast fiind introdusa pentru un rezultat de doua ori mai bun.

In cazul efectuarii unui computer tomograf in cadrul Clinicilor Medicale Romgermed, expunerea in fata radiatiilor este mult mai mica. Fiecare pacient va primi doza necesara de tratament in functie de prescriptiile medicului pentru fiecare pacient in parte. In urma efectuarii acestei examinari, ne putem da seama ca este o metoda moderna de depistare a potentialelor afectiuni interne.

Principalul avantaj il reprezinta faptul ca starea pacientului nu este afectata, iar procedura este nedureroasa si non-invaziva.

Ce pasi implica procesul de pregatire pentru aceasta examinare?

Pentru realizarea unui computer tomograf, exista o serie de pasi care trebuie sa fie respectati pentru ca rezultatul final sa fie unul conform cu asteptarile. Personalul medical este cel care controleaza tot, asa ca tu in calitate de pacient trebuie sa respecti doar indicatiile primite. Totul este sigur, deci nu ai de ce sa iti faci probleme neprevazute .

Iata cateva din recomandarile primite:

Comunica, inainte de toate, cu personalul medical. Impreuna cu medicul vei stabili daca ai nevoie sa efectuezi sau nu o astfel de procedura. . Daca nu ai inca un medic specialist care sa iti fie alaturi si sa iti ofere sfaturile necesare, poti apela cu incredere la echipa de medici specialisti ai Clinicii Medicale Romgermed din Bucuresti.

Pentru a obtine un diagnostic cat mai corect si aproape de realitate, medicul iti va administra substanta de contrast, o substanta specifica inainte de investigatia propriu-zisa. Astfel, se recomanda efectuarea unui astfel de test doar dupa o perioada de minumum 2-3 zile in cazul in care ai pus nevoit sa faci o examinare cu bariu.

In ultimul rand, stabileste sa efectuezi niste analize preventive de laborator pentru ca toate masurile de precautie sa fie luate.

noiembrie 3rd, 2021 by