Rochie și pantaloni în aceeași ținută? Da! O combinație explozivă cu un cod reducere answear

Cine ar fi pariat pe revenirea acestui duo improbabil din anii 90? Mai în vogă decât ați crede, această combinație necesită instrucțiuni care trebuie urmate cu scrupulozitate. Urmează acest ghid pe scurt și combină piesele vestimentare, totul cu un cupon reducere answear.

De ce să porți pantalonii sub rochie?

Când vremea bună este tot mai oscilantă, când visezi la ținute de vară, dar nu ai cum să scapi de pantaloni din cauza că încă e rece, poți în sfârșit să-ți scoți rochiile lejere de vară din dulap, datorită suprapunerii pieselor vestimentare. De asemenea, poți să dai o nouă viață unei rochii tunică și să o porți în altă combinație.

În plus, combinația rochie-pantaloni camuflează formele care s-au cam accentuat. Atenție însă, pentru a reuși, este vorba de a combina cu precauție cele două piese.

Putem combina toate rochiile cu toți pantalonii?

Ar fi mult prea ușor și riscant pentru siluetă. Renunțăm la modelele de bază sau prea clasice: rochiile office, rochia wrap din jerse și pantalonii chino nu au ce căuta în această poveste. De asemenea, uităm de tunica tip sarafan care „acoperă” întreaga siluetă. Sau rochia pulover din bumbac moale care se amestecă cu blugii evazați!

De preferat este mixul de rochie-cămașă cu mâneci lungi cu despicatură laterală cu pantaloni strâmți împreună cu o pereche de pantofi în stil oriental.

De asemenea, formula de pantaloni trei sferturi sau blugi mulați care îți permite să îndrăznești să porți o rochie din mătase delicată în timpul zilei, este o combinație minunată cu care te poți răsfăța, profitând în același timp și de un cod reducere answear.

Cum să nu arați fără forme?

Suprapunerea pieselor vestimentare nu trebuie realizată pentru a camufla formele. Indiferent dacă ești mai plinuță, scundă, zveltă sau înaltă, evident că trebuie să fii atentă la suprastraturile de îmbrăcăminte care tind să îngreuneze sau să comprime silueta.

Cu sau fără pantaloni, o rochie mulată nu convine unei siluete scunde pentru că are efect de cort. Pentru a ușura silueta, preferăm lejeritatea și fluiditatea materialelor, arătând un minim de piele, în special prin dezvăluirea gleznelor sau a decolteului. Talia poate fi marcată cu o curea mare sau cu o centură. Și trebuie să porți tocuri pentru a crea un efect de alungire a siluetei.

Putem înlocui pantalonii cu jambiere?

Jambierele sunt, în general, lipsite de eleganță și pot distruge radical stilul rochiei. Ar fi mai degrabă o idee bună să fii adepta combinației pantaloni ajustați-rochii fluide. Îți conferă un stil feminin și te îmbraci astfel destul de clasic. De asemenea, îți permite să îmbraci rochii care ar fi destul de greu de purtat la locul de muncă pentru că sunt prea scurte sau au un șliț prea adânc, de exemplu. Cu o pereche de pantaloni dedesubt, adaugi o notă de eleganță ținutei.

Poate că această combinație îți amintește de portul tradițional indian, dacă ai tras vreodată cu ochiul la vestitele seriale indiene. Chiar dacă nu ești fan, poți găsi ținuta potrivită pentru tine, pentru serviciu, cumpărături sau alte activități. Fii mai îndrăzneață, alege ce-ți place cu un cod reducere answear și s-ar putea să înceapă să-ți placă!

noiembrie 2nd, 2021 by