Carla’s Dreams și INNA – o nouă colaborare: „Tu și Eu”

După aproape patru ani de la succesul single-ul „P.O.H.U.I”, Carla’s Dreams și INNA au revenit cu o nouă piesă care te cucerește în doar câteva secunde.

 

În stilul muzical caracteristic al celor doi artiști „Tu și Eu” evidențiază sentimentele și emoțiile care se nasc în familie, dragostea, grija și afecțiunea.

 

Videoclipul piesei a fost filmat în București în regia lui Roman Burlaca, cunoscut pentru videoclipurile anterioare ale proiectului Carla’s Dreams, D.O.P – George Secrieru. De machiajul băieților de la Carla’s Dreams s-a ocupat Edith Mihaiciuc, iar de aspectul INNEI Make-up & Beauty Studio (make-up), Sorin Stratulat (hair), RD Styling (outfit). Filmările au avut loc atât în Chișinău, cât și în București, la Avanpost.

 

„De fiecare dată, o bucurie și o plăcere să lucrăm cu INNA. ​Uneori, serile petrecute împreună, pe lângă bunaă-dispoziție, nasc și astfel ​de piese”, au spus Carla’s Dreams.

 

„Carla’s Dreams mă inspiră de când i-am ascultat prima dată cu piesa „P.O.H.U.I” și nu încetează să mă uimească și să mă bucure cu fiecare piesă a lor”, a mai spus INNA.

aprilie 25th, 2017 by