Noua aplicație mobile Medicis îți aduce clinica în buzunarul tău

Ai dori să programezi un consult medical la o clinică de top, însă niciodată nu găsești timpul necesar sau nu îți amintești în timpul orelor tradiționale de lucru?

Ți-ai dori să poți programa sau anula ușor consultațiile, fără a mai trece de fiecare dată prin timpii inevitabili de așteptare?

Clinicile Medicis – cel mai important furnizor de servicii medicale premium din vestul României – a lansat recent o nouă aplicație destinată programarilor pentru consultații sau investigații medicale, disponibilă pe Google Play Store sau AppStore.

Noua aplicație Medicis se descarcă extrem de rapid și te întâmpină cu un design curat, elegant și foarte intuitiv. Din 2-3 pași vei putea stabili o consultație la oricare dintre clinicile Medicis, cu posibilitatea de a opta pentru oricare dintre medicii disponibili. Foarte simplu, vei vedea exact care sunt orele disponibile pentru programări, astfel încât consultația să se integreze cât mai bine în programul tău.

Aplicația oferă lista completă a tuturor clinicilor din rețeaua proprie, dar și a clinicilor partenere. Designul simplu și curat al aplicației îți va pune la dispoziție rapid lisa programărilor deja făcute, dar și notificări importante.

Prin această aplicație, Medicis continuă să își respecte angajamentele etice asumate în fața clienților. Respectul pentru timp este unul dintre acestea, acum fiind mult mai ușor pentru pacienți să își stabilească un consult medical. Dacă prin call-center, o programare dura în mod tipic 7-10 minute, prin aplicație totul se poate rezolva în doar 2 minute, în timp ce o anulare se poate face în doar 1 minut.

De asemenea, posibilitatea de a folosi o aplicație mobilă respectă confortul pacienților Medicis, care sunt în mare majoritate profesioniști din zona de Vest a României, aflați în continuă mișcare. Aceștia, conform unor studii, preferă în proporție de 90% să folosească un dispozitiv mobil pentru a rezolva probleme de utilitate imediată (programări, anulări).

Întotdeauna va exista posibilitatea de a stabili telefonic o programare pentru cei care doresc să o facă, însă această opțiune este recomandată mai mult în situațiile mai complexe, care necesită explicații sau opțiuni suplimentare. De ce să nu rezolvi mult mai rapid și mai simplu o programare, indiferent de ora la care îți amintești?

Aplicația Medicis pentru dispozitivele Android se poate descărca de pe Google Play aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qualteh.medicis

Aplicația Medicis pentru dispozitivele iOS se poate descărca de pe App Store aici:
https://apps.apple.com/ro/app/medicis/id1455946373?l=ro

septembrie 26th, 2019 by