Cabinetul stomatologic la care vă puteți adresa cu încredere pentru orice problemă dentară

Cu toții știm că sănătatea dentară ne afectează calitatea vieții, cel puțin așa spun statisticile și studiile medicale. Motivele sunt evidente: problemele dentare netratate pot duce la alte probleme de sănătate, mai grave și care, la prima vedere, nu au legătură directă cu igiena orală și sănătatea danturii. Pe termen lung, afecţiunile netratate ale dinţilor pot îmbolnăvi inima, rinichii şi articulaţiile. De asemenea, afecțiunile influențează încrederea în sine. Sănătatea și încrederea în sine merg mână-n mână, de aceea este important să nu neglijăm aceste două aspecte esențiale pentru calitatea vieții.

De îndată ce observați semnele unei afecțiuni, adresați-vă la un cabinet stomatologic din  apropierea dumneavoastră. Dacă locuiți în zona Colentina, vă puteți adresa cu încredere pentru orice procedură la Dentarbre – un cabinet stomatologic în Sector 2 Colentina. Clinica oferă o gamă largă de servicii stomatologice și oferte avantajoase la prețuri accesibile.

Ce servicii oferă Dentarbre?

Dentarbre, clinica stomatologică din sector 2, acoperă toată gama de servicii stomatologice, de la profilaxia dentară până la chirurgia dentară. Vă puteți adresa la noi pentru un control de rutină, pentru un periaj profesional sau detartraj în scopuri profilactice. Tot aici vă puteți adresa cu încredere pentru efectuarea implanturilor dentare. Dacă vă preocupă aspectul estetic al dinților, puteți corecta aspectele care vă deranjează prin intermediul procedurilor de estetică dentară, fie că este vorba de albire dentară sau de tratarea unei discromii. Vă puteți adresa și pentru efectuarea tratamentelor parodontale în cazul în care suferiți de anumite afecțiuni dentare și sistemice.

Oferte dentare generoase

De multe ori se întâmplă să evităm efectuarea unui anumit tratament din cauza costului. Cel mai des apar dubiile atunci când considerăm că acel tratament nu este chiar atât de urgent sau esențial. De exemplu, ne întrebăm: ”oare cât costă un aparat dentar?” și ne gândim că procedura mai poate fi amânată.

Nu e cazul să așteptați dacă vă adresați la Dentarbre. Dentarbre are o mulțime de oferte de care vă puteți bucura, de exemplu:

  • oferta pentru implant dentar + bont protetic + coroană metalo-ceramică total fizionomică la prețul promoțional de 1900 lei

Nu ezitați să vă adresați la medicul stomatolog în cazul în care apar simptomele unei afecțiuni dentare. Cu cât mai repede vă adresați, cu atât mai ușor (și ieftin) va fi să rezolvați problema. Sănătatea dentară afectează calitatea vieții, așa că nu e un aspect care poate fi ușor neglijat.

februarie 2nd, 2019 by