O cada cu picioare pentru o baie de vis

   Cazile de baiecu picoare sau retro cu montaj pe pardoseala, reprezinta alegerea ideala pentru baia dumneavoastra, daca doriti sa optati pentru un design luxos si modern. Datorita faptului ca aceste cazi pot fi amplasate oriunde in spatiul destinat baii sau chiar si in afara lui, cazile cu picioare freestanding reprezinta o alegere potrivita oricarui stil ambiental. Exista o adevarata actuala si in 2019 , moda care a crescut de la an la an.

   Un alt avantaj al cazilor cu picioare  este ca locul lor poate fi schimbat, acestea au baza sau picioare si pot fi mutate oricand este nevoie. Faptul ca nu sunt fixe ca in cazul altor cazi de baie, inseamna ca dispun de mai multa flexibilitate.

  Cazile cu picioare  sunt stabile si durabile, datorita armarii suplimentare si dispun de protectie impotriva proliferarii bacteriilor si mucegaiului. Acestea sunt realizate din acril sanitar, material cald la atingere si usor de curatat, datorita suprafetei netede. Cazilede baie  freestanding sunt rezistente la ultraviolete. Materialele folosite pentru confectionarea lor sunt de cea mai buna calitate, deoarece pe astfel de produse cam toti producatorii incearca sa-si etaleze priceperea si brandul firmei.

   La cazile de baie cu picioare  montajul e facil , nu sunt neesate masti , singura atentie care trebuie acordata este asupra instalatiei sanitare care trebuie atent conceputa.

  Pe piata de profil se gasesc cazi cu picioare sau retro  cu forme diferite (drepte, ovale, rotunde sau asimetrice) si dimensiuni varitate.  Alege cu grija dimensiunea acesteia deoarece cu cat este mai mare ca volum o cada este si mai confortabila.

Dimensiunea cazii trebuie corelata intodeauna cu statura utilizatorilor ei ,tocmai pentru a avea un confort sporit in cadrul utilizarii.

  Asadar fie ca va doriti o baie cu un aspect modern sau clasic, o cada cu picioare va fi intotdeauna alegerea potrivita.

februarie 5th, 2019 by