4 produse pentru o pedichiura perfecta chiar si acasa

Atunci cand vorbim despre pedichiura nu ne putem rezuma doar la aspectul unghiilor. Bataturile, calcaiele crapate si pielea care se exfoliaza pot fi cosmarul oricarei femei. Am descoperit o gama de produse cosmetice dedicate pedichiurii pe site-ul Exclusiv Cosmetics. Acestea pot ajuta orice femeie sa aiba o pedichiura perfecta si orice salon sau specialist sa aiba cliente fericite.

Pe site-ul Exclusiv Cosmetics se pot regasi o varietate de produse pentru pedichiura. Insa, am facut o selectie de 4 produse esentiale ce nu va pot lipsi.

  • Gel de bataturi

Bataturile creeaza un diconfort permanent, dureri sau imposibilitatea de a purta incaltamintea favorita. Gelul pentru indepartarea bataturilor si calozitatilor inmoaie rapid zonele cu probleme si asigura eliminarea usoara a bataturilor.

  • Crema reparatoare

Calcaiele crapate sunt inestetice, fiind chiar un motiv pentru care ne este rusine sa ne descaltam de fata cu alte persoane. O crema reparatoare hidrateaza in profunzime, activeaza procesul de regenerare si netezaste fisurile iritante, pentru un aspect ireprosabil al calcaielor.

  • Balsam emolient pentru unghii incarnate

O alta problema des intalnita sunt unghiile incarnte. Aici cu siguranta cel mai mare inconvenient fiind durerea provocate de acestea. Un balsam emolient previne cresterea dureroasa a unghiilor, iar unghiile dure si cuticulele devin mai moi.

  • Scrub pentru picioare

Un alt produs ce ajuta la hidratarea picioarelor este scrub-ul. Acesta indeparteaza tesutul uscat de pe suprafata pielii, o hraneste si ii confera un plus de elasticitate. Pentru talpi mai fine si o senzatie de confort la final. Chiar daca suntem in sezonul rece pedichiura nu trebuie neglijata, iar problemele acesteia nu se rezolva ascunzandu-le in pantofi sau cizme. O piele care este doar uscata la inceput poate duce la bataturi durerose sau calcaie crapate. Iar in cazul unghiilor incarnate situatia poate fi si mai grava, acestea putand duce la rani serioase. Astfel cel mai bun tratament este preventia si folosirea produselor profesionale dedicate problemelor pe care le avem.

februarie 6th, 2019 by