Cum Localizez un Restaurant cu Cafenea in Bucuresti Centru

Cum Localizez un Restaurant cu Cafenea in Bucuresti Centru

La restaurantul din Bucuresti centru Boutique du Pain, vrem, mereu, să vă simțiți ca acasă. Și de aceea, vă așteptăm, în fiecare zi, cu cea mai bună mâncare gătită din București!

Cu mirosul legumelor proaspete, cu preparate gătite ca la mama acasă: gustoase, aromate, cu ierburi și condimente atent alese pentru un gust desăvârșit! Preparatele noastre nu doar că îți vor da energie și îți vor asigura cantitatea de vitamine și minerale necesare, dar îți vor aminti de cele mai importante lucruri din viață: de familie, de micile momente de bucurie, de căldura zâmbetului bunicii în timp ce frământa o pâine.
Boutique du Pain este mai mult decât un restaurant bun în București, este un restaurant, cafenea si o patiserie plina de povești. Precum o casă! Ce, prin poveștile oamenilor ce-i trec pragul, se transformă în ACASĂ. Bucuresti centru restaurant Boutique du Pain va asteapta in fiecare zi cu produse proaspete de patiserie, un meniu unic frantuzesc in Bucuresti dar si un loc unde poti gusta o cafea preparata dupa o reteta unica.

Acasă… un cuvânt. Simplu, în aparență, dar cu atât de multe trăiri și emoții. 5 litere ce formează acest cuvânt complex prin simplitatea lui. Ce este „acasă” pentru voi? Un loc, o persoană, un miros? Pentru unii, acasă miroase a mâncare caldă, a pâine proaspăt scoasă din cuptor, a roșii proaspete, mângâiate de picături mici și reci de rouă.

Prin căldura sa, prin mirosul și aroma bunătățurilor calde, proaspăt scoase din cuptor, gătite cu pasiune și spor! Prin zumzetul oamenilor ce-și beau cafeaua și povestesc alături de prietenii lor dragi, prin cei ce se bucura de scurta pauză de la birou, savurând un moment de liniște alături de meniul zilei, proaspăt și gustos.

Ia Micul Dejun, Pranzul sau Cina in Bucuresti Centru

Să nu uităm de cea mai importantă parte a zilei… micul dejun. Iar dacă un mic dejun în București vrei să găsești, la Boutique du Pain să poftești! Un mic dejun în stil franțuzesc, plin de delicii culinare și de răsfăț! Delicios, aromat, armonios… un mic dejun în București ce îți va da energie pentru ca tot ce-ți propui să îndeplinești!
Dacă ți-e dor de căldura Spaniei, îți poți începe ziua cu tapas gustoase și delicioase, ce-ți vor aminti de căldura Barcelonei și de bucătăria spaniolă aromată! Iar dacă pur și simplu vrei să-ți începi ziua în mod tradițional, cu niște ouă sănătoase și gustoase, ești în locul potrivit! Special pentru tine am gătit ouă Benedict! Dar le facem și scrambled, și le punem și-n omlete după cele mai bune rețete! Alteori, punem câteva ouă și într-un quiche, ce ne amintește de gustul Franței și, când la ceva dulce poftești, la Boutique du Pain waffles găsești! Făcute simplu, cu ouă, făină, iaurt și fructe.

Sau… poate vrei ceva să-ți amintească de renumitele cafenele pariziene și de aerul lor chic. Avem cea mai bună patiserie din București! Aducem rafinamentul și finețea croissantelor cu unt în centrul Micului Paris! Aici poți savura, alături de o cafea de specialitate, un croissant rumenit, fraged și dulce-dulce, exact ca în Paris! Mereu proaspete, toate produsele noastre de patiserie sunt pufoase și gustoase, făcute din cele mai simple și naturale ingrediente: unt franțuzesc, ouă proaspete și făină, fructe naturale și aromate. Și punem și un ingredient secret: pasiunea.

Vino să guști renumitele produse de patiserie din București pe strada Academiei 28-30, în sectorul 1. Iar pentru rezervări, ne poți suna la 0728 443 300.

mai 31st, 2020 by