Cum Gasesc Mancare Gatita in Bucuresti

Cum Gasesc Mancare Gatita in Bucuresti

Multe restaurante din Bucuresti sunt în prezent închise pentru servirea mesei din cauza pandemiei coronavirusului. Dar livrarea la domiciliu in Bucuresti este activa la multe dintre restaurante si dvs puteți comanda în continuare în siguranță mancare gatita.

Toți acei oameni care vin în Bucuresti, raman cu o singură întrebare în minte: Oare cineva din acest oraș funcționează de fapt? De asemenea: Unde ar trebui să mâncăm?

Cel mai Recent Loc de a lua Micul Dejun, un Prânz sau o Cina in Bucuresti

În mod obișnuit, o deschidere rapidă-casual cum sa petrecut cu mai multe restaurante în Bucuresti, ridică la fel de multă emoție ca un pahar cu apă de la robinet. Dar 14ThLane este cel mai captivant loc de prânz pe care nu l-ați încercat niciodată, unde mancarea gatita isi va face un loc in inima dvs., gustati un orez negru și quinoa de busuioc. Au și o mulțime de selecții traditonale romanesti, dacă abundența de ingrediente asiatice devine puțin copleșitoare. Dar aromele de aici sunt toate concepute pentru a se topi perfect indiferent de ce alegeți, așa că mergeți mai departe și mizati pe mancarea gatita in Bucuresti de la 14ThLane.

Meniul este ceea ce v-ați aștepta de la un restaurant care se respecta in Bucuresti Romania, veți găsi, de asemenea, fripturi delicioase la un preț rezonabil.

Mâncăruri de Lux din Bucataria Latina într-o Sufragerie din Bucuresti

Asa cum afirma clasamentul nostru mâncărurile gatite la Bluemargarita sunt gătite cu pasiune pentru cultura latino-americană culinară și combină trei elemente importante: arome exotice, prospețime și culoare. Cei de la Bluemargarita declara ca se mandresc cu faptul că toate preparatele noastre sunt făcute în casă, de la zero (da, chiar și toate sosurile !!)

Cu plante tropicale și decor decorativ, din lemn ușor, spațiul transformat în Bluemargarita se simte ca un discurs latino-american și-a deschis ferestrele și a decis să înceapă să servească cina. veți obține totuși experiența completă, comandând niște farfurii mici și probând unul dintre cocktail-uri picante mezcal-și-tequila înainte.

O friptură Italiană Face Față Zilelor Obositoare in Bucuresti

Trattoria Belvedere, chiar și cu noua sa renaștere a restaurantului, nu este încă exact tipul locului pe care așteptați să îl găsiți într-o friptură clasică italiana in Bucuresti.

Dar intrați în Popesti Leordeni și aproape că veți uita că sunteți la câțiva kilometri de aeroportul din Bucuresti.

Cabine mari, de pluș și scaune rotunde vă întâmpină ca o coloană sonoră a jocului clasic jazz în fundal, iar pe masă este așezat un meniu lung de vin și fripturi. Puteți începe cu o serie de favorite italiene sau sa optati pentru meniuri traditionale romanesti.

Din fericire pentru abundența noastră de vizitatori și pentru noi localnicii în această toamnă s-au deschis o mulțime de restaurante fantastice deschise în Bucuresti. Unele sunt steakhouse-uri de înaltă calitate, alții sunt niște locuri cu servire rapidă, pline de grătare savurose. Citiți mai departe prin selecțiile noastre despre cele mai bune restaurante noi care s-au deschis în Bucuresti în ultimele luni.

Acest blat neobișnuit din Comunicat De Presa prezintă cel mai bun ciolan afumat din oraș, servit alături de sosuri de casă, de la dulce până la dureros de picante, cu o selecție de sandwich-uri din carne la fel de impresionante, coaste de porc și alte specialități sunt subtile, dar complexe.

mai 31st, 2020 by