Proiecte case cu reduceri de pana la -50% pe eproiectedecase.ro

proiecte case

Cu o experienta de peste 8 ani in realizarea proiectelor de case, echipa eproiectedecase.ro pune la dispozitia persoanelor interesate numeroase proiecte case in stiluri diverse, pentru care luna aceasta pot beneficia de reduceri de pana la – 50%.

Publicul interesat de constructia unei noi case, poate face acum primul pas alegand dintr-o multitudine de proiecte de case cu modele diverse, regasite pe eproiectedecase.ro. Luna aceasta clientii eProiecte se bucura de reduceri de pana la -50%, aplicate pentru toate categoriile de proiecte case de pe site.

Publicul poate opta pentru proiectele de case tip, existente pe site sau pot alege sa le proiecte casepersonalizeze, pentru ca, in functie de cerintele fiecaruia, proiectele pot fi modificate. La realizarea tuturor proiectelor de case sunt luate in calcul costurile ce implica etapa urmatoare, constructia. Astfel ca, pe site-ul eproiectedecase.ro, fiecare proiect de casa a fost gandit pentru ca beneficiarii sa se bucure de un cost optim de punere in executie, dar si de arhitecturi functionale.

Proiectele de case puse la dispozitie de echipa eProiecte sunt complete si pot fi livrate in orice oras din Romania. De asemenea, beneficiarii acestora au garantia ca proiectele alese sunt valabile pe o perioada nedeterminata, putand sa inceapa constructia oricand doresc. La achizitionarea oricarui proiect de casa, clientii beneficiaza si de documentatiile pentru obtinerea autorizatiei de construire (DTAC-ul), dar si de detaliile de executie pentru proiectul de rezistenta, alaturi de listele de cantitati pentru structura.

Proiectele de case oferite de eProiecte sunt complete, clientii avand garantia ca pot obtine, in baza acestora, autorizatia de constructie, de care au nevoie pentru a putea face pasul urmator catre casa pe care si-o doresc. Pana in prezent echipa eProiecte, formata din 7 arhitecti si 4 ingineri specializati, a autorizat peste 800 de proiecte de case la nivel national, reprezentand un procent de 100% din proiectele de case cumparate de clienti.

Pentru mai multe informatii, dar si comenzi, echipa eProiecte poate fi contactata de catre persoanele interesate, atat la numarul de telefon 0736.478.471, cat si pe adresa de e-mail eproiectedecase@gmail.com.

martie 5th, 2018 by