Magazinul de incaltaminte Deluat.ro are o oferta speciala pentru 7 si 8 martie

Deluat.ro, un magazin online care comercializeaza incaltaminte ieftina si de calitate pentru femei, a pregatit o oferta speciala cu ocazia zilelor de 7 si 8 martie. Clientii care vor achizitiona, pe 7 si 8 martie, una sau mai multe perechi de incaltaminte, vor beneficia de transport gratuit, indiferent de valoarea comenzii. „Ziua Internationala a Femeii este o sarbatoarea extrem de populara in randul romanilor, iar echipa Deluat.ro a hotarat sa marcheze acest eveniment printr-o oferta speciala. Ne dorim ca, prin intermediul promotiei noastre de pe 7 si 8 martie, sa-i ajutam pe barbati sa daruiasca un cadou „altfel” femeilor speciale din vietile lor. De asemenea, oferta valabila pe 7 si 8 martie a fost gandita si pentru doamnele si domnisoarele care vor sa-si ofere singure niste cadouri inedite cu ocazia Zilei Internationale a Femeii”, a declarat Gabriel

Mamiron, fondator si CEO al magazinului online de incaltaminte Deluat.ro.

 

Aproape 1.000 de produse in oferta Deluat.ro

 

Magazinul online de incaltaminte ieftina de dama are in oferta circa 950 de produse, de la cizme, botine si ghete, pana la pantofi, plaforme, sandale, balerini, pantofi sport si tenisi. „Suntem in discutie cu mai multi producatori de incaltaminte din strainatate, deoarece vrem ca, in perioada urmatoare, sa ne dezvoltam puternic portofoliul de produse. Ne dorim ca, pana la sfarsitul lunii mai, sa ajungem sa avem peste 2.500 de produse la vanzare pe site”, a precizat Gabriel Mamiron.

 

Fondatorul Deluat.ro mizeaza pe o crestere accelerata a vanzarilor magazinului online de incaltaminte pentru femei. „Estimarile mele de crestere se bazeaza atat pe dezvoltarea portofoliului de produse, cat si pe avantajele majore pe care le avem in fata competitiei. In primul rand, oferim o garantie de 30 de zile, timp in care clientii pot hotari daca pastreaza sau nu produsele. In al doilea rand, clientii care aleg sa returneze comenzile isi primesc banii in cont in maximum 48 de ore, dupa ce produsele ajung in posesia noastra. Al treilea avantaj pe care il avem in fata competitiei este ca toate pozele obiectelor de incaltaminte compercializate pe Deluat.ro sunt autentice”, a mai spus Gabriel Mamiron.

 

Despre Deluat.ro

Inaugurat in aprilie 2017, Deluat.ro este unul dintre principalele magazine online de pe piata locala, care comercializeaza incaltaminte de calitate, la preturi foarte bune. Deluat.ro a inregistrat, in primele noua luni de functionare, vanzari totale de peste 200.000 de euro. Deluat.ro a comercializat, de la infiintare si pana in prezent, mai mult de 10.000 de obiecte de incaltaminte ieftine de dama.

martie 5th, 2018 by