Iluminarea exterioară, mijloc de personalizare a casei

Alegerea unor corpuri de iluminat exterior care au becuri cu leduri este foarte simplă dacă intrați pe site-ul celor de la Eglo Romania.

În general, becurile destinate utilizării în interior nu ar trebui utilizate în afara casei, dar invers se poate: becurile destinate utilizării în exterior pot fi utilizate atât în aer liber, cât și în interior.

Orice imobil are dreptul la un iluminat exterior de calitate

Când vă gândiți să iluminați exteriorul casei ce vă vine prima dată în minte? Ce-i drept, gusturile nu se discută. Proprietarii pot avea viziuni diferite despre ceea ce înseamnă în concret acest lucru.

Unii vor ca exteriorul imobilului lor să strălucească de să-ți ia ochii, precum un târg de Crăciun sau, din contră, să fie vorba de un iluminat discret, în stil romantic, elegant.

Indiferent dacă preferi stilul Vegas sau cel al unui castel medieval din povești, corpurile de iluminat cu leduri sunt ideale pentru proiectele tale de a străpunge întunericul nopții.

Cele mai bune tehnici pentru iluminarea exterioară a unei case vizează, de obicei, realizarea unei ambianțe speciale, personalizate după firea proprietarului.

În mod obișnuit, este nevoie de corpuri de iluminat exterioare. Așa poate să existe suficientă lumină seara și noaptea pentru ca musafirii să se simtă confortabil afară și, cel mai important, să fie ținute la distanță persoanele ce vor să intre fără drept pe o proprietate privată.

Dar lucrurile nu se opresc mereu la acest nivel. Ledurile inteligent poziționate pot avea și aptitudinea de a evidenția arhitectura exterioară a unei case cu multă subtilitate. Jocurile de lumini și umbre pot să creeze tablouri peisagistice și arhitecturale extraordinare.

Există pe plan internațional specialiști cu mare notorietate în design-ul exterior realizat cu ajutorul luminii artificiale. La noi lucrurile sunt încă la început, dar cu siguranță în scurtă vreme această nișă se va dezvolta și la noi în ritm accelerat.

Pentru a crea orice design de iluminat exterior, trebuie stabilită de la început o limită maximă a bugetului în interiorul căruia se poate realiza cel mai bun aspect pentru o proprietate anume. În general, se spune că nu e prea bine a se ilumina imobilul exagerat, pentru a nu cădea în kitsch.

Cu toate aceasta, inclusiv în România, este cea mai frecventă eroare întâlnită în practică.

Pentru a obține un efect cu adevărat uimitor în materie de iluminat exterior, aveți nevoie de diferite tipuri de surse, care lucrează împreună pentru a vă scălda casa în lumină fără a o inunda într-o strălucire artificială. Moderația trebuie ca să existe și în acest domeniu, pentru că altfel, privitorii ar fi agresați vizual de atâta lumină în exces.

Obiective pentru un iluminat exterior ideal

Iluminatul exterior are câteva provocări. Pentru a le face față cu succes, veți avea nevoie de o lumină bine gândită pentru a evidenția aspectele unice ale casei dvs. Un specialist în domeniu v-ar putea ajuta în acest sens.

Un obiectiv de prim ordin al iluminatului exterior este protecția casei respective. Un aspect al securității este acela de a vă asigura că familia și oaspeții dvs. nu vor orbecăi pe aleea din curte, nici nu vor avea nevoie de lanternă, când sunt noaptea afară. Plus că este și un mod de a descuraja vizitatorii nedoriți. O casă întunecată este o invitație pentru hoți la a da spargeri. O casă care este bine luminată și nu oferă locuri întunecate va descuraja infractorii. Dacă utilizați orice fel de sistem de securitate video, luminile vă vor permite să obțineți filmări de o calitate ireproșabilă.

Un alt obiectiv al iluminatului exterior este de a face anumite spații utilizabile și pe timp de noapte. Corpurile cu leduri sunt des folosite pentru grădini, terase, foișoare și alte anexe aflate în aer liber. Crearea unei atmosfere primitoare este un obiectiv esențial al oricărui iluminat, indiferent dacă se află într-o zonă de recreere a familiei sau doar de acces în imobil.

Acestea fiind spuse, intrați pe site-ul Eglo Romania și răsfoiți paginile web cu diverse corpuri exterioare de iluminat. Așa o să vă vină și idei despre cum să vă iluminați mai plăcut imobilul proprietate personală!

mai 7th, 2019 by