Ce analizezi la niște apartamente noi din București?

Bucureștiul este un oraș mare care oferă foarte multe oportunități, iar o locuință în capitală trebuie să respecte mai multe standarde pentru a fi potrivită unei familii care dorește să construiască un viitor frumos și plin de momente memorabile. În acest sens, localizarea, prețul, compartimentarea, materialele folosite, experiența dezvoltatorului imobiliar și modalitatea de plată devin niște pași foarte importanți care trebuie analizați atât individual, cât și per ansamblu, foarte atent. În cazul unor apartamente noi București de la Aqua City nu există loc de compromisuri.

Ce căutăm la niște apartamente noi București?

Ne-am săturat de apartamentele vechi pentru că nu ne pot oferi lucrurile de care noi avem nevoie. Faptul că au fost construite într-o perioadă în care pretențiile erau complet altele nu este un avantaj pentru persoanele care vor să cumpere un apartament acum. Pretențiile au crescut odată cu evoluția tehnologiei, iar nevoile noastre sunt orientate în funcție de spațiu și comoditate. Nu ne mulțumim doar cu faptul că avem un apartament deasupra capului când vine vorba despre o investiție atât de importantă.

  • Confort

Principalul lucru după care ne ghidăm în cazul unor apartamente noi București este confortul. Avem nevoie să ne simțim bine în propria locuință și să avem spațiu suficient. Un apartament care nu este compartimentat inteligent ne poate da impresia de aglomerație, ceea ce ne poate afecta pe termen lung.

  • Siguranță

Durata de viață a unui apartament este, în medie, 100 de ani. Atunci când cumpărăm apartamente noi București știm sigur că numărătoarea inversă pornește chiar de la noi și că nu suntem în punctul în care să numărăm zilele până când construcția va deveni tot mai lipsită de siguranță. Calitatea materialelor și tehnologiile sunt mult mai avansate acum, iar acest lucru se poate simți de-a lungul traiului într-un apartament nou. De asemenea, costurile întreținerii sunt influențate de acest aspect.

  • Localizarea

Atunci când căutăm un cartier rezidențial pentru a ne alege apartamente noi București trebuie să ținem cont și de localizarea acestuia pe hartă. Nu ne permitem să pierdem foarte mult timp între propria locuință și locul de muncă și avem nevoie de un magazin în apropriere, locuri de relaxare, școli, spitale și alte facilități.

  • Facilități

Ne dorim un loc de parcare sigur pentru mașina proprie și acest lucru nu este un moft. Este foarte stresant să pierzi foarte mult timp prin jurul blocului până să parchezi mașina sigur, iar acest timp poate fi economisit cu posibilitatea de a achiziționa un loc de parcare în momentul achiziției apartamentului nou. De asemenea, liftul este absolut necesar, mai ales dacă suntem la un etaj superior.

Pentru că urmează să petreci o perioadă bună din viață în această locuință trebuie ca investiția să fie una care să merite și să ne mulțumească din toate punctele de vedere. Propria casă este locul cel mai intim și unde ne încărcăm bateriile pentru o nouă zi de muncă, dar și locul unde ne conturăm cele mai frumoase amintiri alături de persoanele dragi nouă.

decembrie 13th, 2019 by