Care sunt noile tendințe pentru dormitoare? 4 sfaturi pentru a-ți realiza dormitorul mult visat

Mobiladmd.ro

Știm deja că există tendințe și pentru obiectele de mobilier. Iată câteva tipsuri pentru a-ți realiza un dormitor actual fără a fi designer.

Paturile tapițate

Paturile tapițate sunt elementul perfect atunci când îți dorești ca spațiul în care dormi să pară luxos. Alege o culoare neutră pentru pereți, iar dormitorul tău se va încadra perfect în trendurile de dormitoare ale ultimilor ani.

Contrastele

Nu uita să te joci cu nuanțele. Caută mobilă în nuanțe de maro și bej, dar alege un pat verde smarald sau albastru metalic pentru a obține aspectul acelor dormitoare spectaculoase din revistele de design interior.

Combină stilurile

Alege un pat cu o structură minimalistă și nu te teme să cauți mobilă sau decorațiuni de inspirație retro. Ai grijă să nu mixezi foarte multe stiluri pentru a nu încărca vizual și ambiental dormitorul tău. Caută stilurile care te reprezintă pentru a te simți bine.

Folosește fiecare spațiu

Dacă apartamentul tău nu este foarte spațios poți apela la ideile de dormitoare multifuncționale. Dormitorul tău poate fi și birou, iar modelele de paturi cu rafturi sunt ideale pentru a valorifica fiecare colțișor al camerei tale.

În plus:

Caută dormitoare care să se potrivească stilului casei tale. Păstrează o linie în ceea ce creezi pentru că discordanțele în ceea ce privește amenajarea îți pot diminua gradul de confort. Nu alege întotdeauna cele mai scumpe piese de mobilier, poți găsi calitate și la prețuri mici, tot ce trebuie să faci este să cauți și să te dedici proiectului tău. Fă-ți un plan cu mai multe modele de dormitoare și alege-l pe cel mai potrivit ție. Nu te grăbi să alegi după primul impuls, s-ar putea să dai greș.

septembrie 28th, 2017 by