Canapele personalizate – cum să îți alegi online textura și culoarea astfel încât să nu dai greș

Unele magazine online de mobilă îți oferă posibilitatea de personalizare a modelelor de canapele chiar online. Poate că nu ți se pare destul de relevant să vezi materialele și nuanțele doar pe site. Iată câteva trucuri pentru ca alegerea unei canapele direct pe site să nu mai fie o problemă.

  1. Analizează foarte bine alternativele. Cumpărarea unei canapele este o investiție pe termen mediu sau lung. Nu te baza pe modă sau tendințe. Trebuie să te gândești la ce vrei și la ce-ți poate oferi piața. Caută magazine online care au disponibilă o gamă foarte largă de culori. Asigură-te că variantele de culori de pe site sunt identice cu ce vei primi. Optează pentru materiale care nu se demodează (stofă, piele sau piele ecologică etc.).
  2. Fă-ți un plan și repectă-l. Pune pe hârtie structura, dimensiunile, locul unde va fi așezată noua ta canapea. Asigură-te că site-ul îți oferă mai multe variante de mărimi.
  3. Urmărește comentarii și păreri ale altor clienți, caută informații pe forumuri sau pe rețelele sociale. Nu te grăbi să comanzi dacă nu ai adunat destule informații despre site. Fă un pas sigur în alegerea unei canapele pentru ca satisfacția ta să fie garantată.

Nu uita să treci timpul economisit în lista de avantaje a cumpărăturilor făcute online. În plus, unele site-uri îți oferă promoții speciale foarte generoase.

octombrie 3rd, 2017 by