Despre instituțiile financiare nebancare care oferă credit nevoi personale cu istoric negativ

Toți oamenii au momente când situația financiară nu este întocmai cum ne-am dori, când datoriile se adună și ne copleșesc, astfel obținând un grad nu tocmai în favoarea noastră în baza de date a Biroului de Credit. 

Cum te poate afecta un istoric bancar negativ? Ei bine, multe bănci, în general cele mai cunoscute, nu mai acceptă solicitările de credit de nevoi personale atunci când observă că solicitantul are un istoric bancar nefavorabil și este recunoscut ca rău-platnic în baza de date a Biroului de Credit. 

Nu este cazul să renunți în cazul ăsta, deoare există deja o mulțime de instituții financiare nebancare care sunt dispuse să ofere acest tip de credit de nevoie personale, chiar dacă ai un istoric bancar de rău-platnic. 

Ce este un IFN? IFN este acronimul de la instituție financiară nebancară, așa cum am precizat și mai sus, iar o astfel de instituție financiară reprezintă un sector din domeniul finanțelor care se desfășoară în mediul online într-un mod legal.

Avantajul avut de o instituție financiară față de o bancă tradițională este faptul că acestea oferă mult mai ușor credite de nevoi personale (sau orice timp de credit ai tu nevoie). Tocmai din acest motiv, instituțiile financiare nebancare sunt recomandate în cazul în care vrei să faci un împrumut în timp ce ai un istoric bancar negativ. 

Un alt avantaj constă în faptul că instituțiile financiare nebancare virează suma solicitată într-un timp destul de scurt. De exemplu, cei de la Ask Credit IFN sau chiar Vimaro Credit IFN îți virează banii în doar câteva ore de la aplicarea și aprobarea cererii.

Cu ce fel de credite se ocupă instituțiile financiare nebancare? Acestea au următoarele activități de creditare:

• Acordarea oricărui tip de credite: de nevoi personale, imobiliare, ipotecare etc.;

• Leasing financiar;

• Acordarea de credite cu primire de bunuri (amanetare prin intermediul caselor de amanet);

• Emiterea garanțiilor etc. 

Atunci când ai un credit nevoi personale cu istoric negativ cea mai bună soluție în ceea ce privește situația ta financiară este o astfel de instituție nebancară. 

Pentru a te ajuta încă și mai mult, poți opta pentru utilizarea platformei Financer care se ocupă cu realizarea comparațiilor între instituțiile financiare nebancare. În acest mod poți să îți setezi criteriile și platforma îți va prezenta cele mai bune opțiuni care să se muleze aproape perfect pe cerințele tale. 

Cerința în cazul de față fiind acordarea de credit nevoi personale cu istoric negativ. 

De obicei, prima variată din topul realizat de platforma CreditDoctor este cea mai aleasă opțiune de către alți oameni care se află în situația ta financiară. 

Prin urmare, pe baza celor menționate mai sus, este mult mai în avatajul tău să faci un împrumut de la o instituție financiară nebancară, mai ales atunci când ai titlul de rău-platnic în Biroul de Credite alături de un istoric bancar negativ. Asta pe lângă avantajul contituit de numărul mic de acte de care ai nevoie și flexibilitatea pe care ți-o pun la dispoziție astfel de instituții.

decembrie 29th, 2021 by