Ai grija de bugetul tau cand iti faci planuri pentru vacanta

Dacă plănuiești să pleci într-o vacanță prin Europa este indicat să îți organizezi bugetul într-un mod avatantajos. Aici trebuie să îți pui așadar problema cursului valutar. Dacă ești atent și bine informat poți să economisești bani în vacanță. Dar în caz contrar ai putea chiar să ai nevoie de bani în plus. Chiar si cursul gramului de aur poate să îți folosească în cazul în care dorești să cumperi bijuterii din străinătate.

În cazul în care destinația ta de vacanta este Marea Britanie trebuie să fii la curent cu schimbările cursului valutar. Un curs valutar lira sterlina în prezent arată o valoare a monedei de  5,3294 lei/unitate. O ușoară depreciere față de ziua precedentă, 19 aprilie, când lira sterlina atinsese o valoare de 5,3468 lei/unitate. Cel mai înalt prag pentru un curs valutar lira sterlina atins luna aceasta a fost de  5,3799 lei/unitate.

Dacă alegi alte țări unde tranzacțiile se fac cu un curs franc elvetian, lucrurile nu stau foarte diferit. Orice fluctuație a monedei poate reprezenta un avantaj sau dezavantaj. Totul depinde de cât de bine informat ești în legătură cu interesele tale financiare. Valoarea unui curs franc elvetian la data de 20 aprilie este 3,8902 lei/unitate.

În ceea ce privește cursul gramului de aur o să auzi vești bune. Valoarea gramului de aur a crescut ușor, dar constant încă de la începutul lunii. Debutul valorii gramului în această lună a fost de 161,6449 lei, iar în prezent este de 163,2421 lei.

Așa cum se poate observa din evoluțiile francului elvetian si lirei sterline, valorile se pot schimba de la o zi la alta. De aceea este recomandat să fii atent și informat înainte de a pleca în afara țării. Reține că cea mai bună metodă de a reduce pierderile și a crește posibilitatea câștigurilor este informarea în timp util!

aprilie 20th, 2018 by