Sprâncene perfecte cu bani mai puțini

Orice femeie, și nu numai, își dorește și visează la sprâncene perfecte. Până la urmă, sprâncenele sunt ca o ramă a feței. Dacă sprâncenele nu sunt potrivite pentru forma feței și nu au lungimea și grosimea potrivită, toată fața are de suferit. 

În primul rând, totul depinde de forma dată la pensare, dar se poate ajusta foarte ușor și natural și cu machiaj. Însă nu orice machiaj, ci doar anumite produse de makeup pentru sprâncene care le pot face să arate natural, să pară perfect fără să pară artificiale. Iar produsul potrivit pentru această situație este, clar, fardul de sprâncene semipermanent Mad4eyebrows

Pentru un fard de sprâncene profesional, Mad4eyebrows  este foarte ușor de folosit, datorită aplicatorului foarte ușor de manevrat, cu vârf pentru realizarea liniilor fine. Pulberea care compune fardul de sprâncene este atât de fină încât sunt potrivite atât pentru crearea liniilor fine, naturale, cât și pentru umplerea sprâncenelor într-un mod natural, cu culori cât se poate de naturale. Acesta este motivul pentru care nu veți găsi în lista de nuanțe brunetul. Nefiind o culoare naturală, aceasta nu este una dintre opțiunile pe care le puteți alege. Însă sunt 6 alte nuanțe, una sigur se va potrivi tenului tău și sprâncenelor tale.

fard de sprâncene semipermanent Mad4eyebrows

Cum spuneam, fardul Mad4eyebrow este unul profesional, semipermanent, fiind folosit foarte mult de către makeup artisti. Iar pentru că este atât de eficient, un tub este suficient pentru mai bine de 300 de aplicări, dar are valabilitate doar 12 luni de la deschidere, datorită facptului că este compus din fibre. I se mai spune și fardul care oferă extensii instantanee de sprâncene. 

Iar vestea cea mai bună vine abia acum. Acum este momentul să îl cumperi din magazinul Dailani, deoarece beneficiază de super reducere cu ocazia Holidays Black Sale. Ai la dispoziție atât varianta individuală, în oricare dintre cele 6 nuanțe disăponibile, cât și varianta setului de 6 nuanțe sau de 30 de bucăți cu 6 testere gratuite pentru cei care doresc să le vândă mai departe. 

Profită de Holidays Black Sale și achiziționează toate fardurile de sprâncene de care ai nevoie. 

noiembrie 30th, 2019 by