Intretinerea corecta a curelelor de piele

curele piele de la firma A&A Vesa Arad

Instructiuni simple de utilizare si intretinere a curelelor de piele naturala, din experienta producatorilor de confectii de piele si blana ai magazinului romanesc A&A Vesa Arad.

curele piele de la firma A&A Vesa Arad

curele piele de la firma A&A Vesa Arad

Curelele de piele sunt cele mai bune accesorii care valorifica tinutele. In categoria curele din piele naturala exista mai multe modele si culori la asfel de accesorii care pot fi utilizate atat la costume cat si la pantaloni sau pur si simplu la blugi.

Curelele din piele sunt rezistente, atemportale si au o durata de viata destul de lunga in momentul in care sunt corect intretinute. Intretinerea si curatarea pentru curele piele nu se face greu si nu necesita un numar mare de produse.

Purtand cureaua zi de zi aceasta se poate deteriora sau isi poate pierde culoarea. Pentru a avea o curea care pare tot timpul noua, posesorul ar trebui sa tina cont de sfaturile urmatoare pentru intretinerea curelei. Indiferent ca este vorba despre o curea de piele neagra, sau de alta culoare, tineretea si prospetimea culorilor pot fi redate tinand cont de cateva principii simple.

Pielea este un material care se obtine prin jupuirea de pe animal, deci ar trebui sa fie hranita periodic pentru a se mentine supla.

Pentru curatarea curelei se pot folosi produse specifice pentru piele care se gasesc in comert. Cei care nu vor sa investeasca in astfel de produse, care uneori sunt scumpe, pot sa utilizeze lapte hidratant. Este ideal sa se foloseasca acest lapte pentru ca nu contine parfum sau coloranti. Produsul acesta hraneste pielea in mod similar cu modul in care actioneaza pe pielea umana.

Haine fabricate in Romania

Haine fabricate in Romania

Pentru a intretine si proteja pielea naturala pot fi aplicate produse tipice, concepute special pentru curelele din piele. Unele dintre ele au pigmenti pentru cazul in care culoarea s-a estompat din cauza trecerii timpului, pe cand altele au substante speciale pentru hidratare si intretinere.

Coaja de banana este perfecta pentru a curata si intretine pielea.

Dupa tratament cureaua trebuie stearsa utilizand o carpa moale si va capata imediat stralucire si un aspect special. In cazul in care cureaua are pete se poate utiliza o jumatate de ceapa pentru a o lustrui. Se curata cu o carpa moale.

De fiecare data cand e nevoie, cureaua de piele se va curata de praf utilizand o carpa moale si uscata cu apa curata, fara detergenti, solventi sau alte produse. Nu se recomanda spalarea curelelor la masina si atunci cand cureaua se uda se recomanda stergerea imediata cu o carpa uscata si moale.

iunie 15th, 2018 by