Blugi la modă pentru bărbați și femei

În vârful popularității se află și stilul grunge, care reprezintă blugi bărbați rupți. Există blugi tăiați, conici și decolorați. Astfel de modele de blugi bărbați sunt solicitate de un număr mare de bărbați de diferite categorii de vârstă. 

Acum, acesta nu mai este un element de stil adolescentin, ci o piesă demnă din garderoba unui bărbat elegant și modern. Culorile negru și albastru închis pentru astfel de produse sunt încă în tendințe. 

Acestea sunt cele mai versatile nuanțe care se potrivesc unei varietăți de stiluri. Astfel de modele de blugi pentru bărbați sunt comode și practice și pot fi ușor combinate cu alte articole vestimentare.

Cu toate acestea, varietatea de culori în tendințe în acest an nu se limitează la aceste două culori. În sezonul cald, blugii albastru deschis, nuanțele de gri și bej sunt foarte relevante. 

Pantalonii deschiși la culoare sunt un chic deosebit al garderobei de vară. Această piesă de îmbrăcăminte greu de îngrijit, este capabilă să creeze cele mai proaspete și mai stilate look-uri pentru sezonul cald.

Anti-tendințele sezonului

Pentru a fi mereu in trend, este important să știi ce modele sunt la moda în acest sezon și ce opțiuni ar trebui deja abandonate. 

Anti-tendințele din denim din acest an, includ modele înguste pe toată lungimea, care erau deosebit de populare în urmă cu ceva timp. 

Este mai bine să amâni astfel de opțiuni vestimentare până în momentul în care moda le readuce la apogeu. Pentru bărbați în acest sezon, cel mai bine este să aleagă blugi mai largi, dar conici.

Situația devine mai complicată cu blugii skinny. Acest model nu este potrivit pentru toată lumea, ci doar pentru tinerii cu o construcție zveltă. 

Acești blugi sunt recomandați să fie combinați cu un top sau cu o bluză cu croială liberă, pulovere tricotate, jachete alungite. 

Imaginea poate fi completată cu o eșarfă simplă și elegantă cu un imprimeu mic. Poți completa ținuta cu mocasini, oxford, adidaşi, precum si cizme cu șiret, care vor fi o completare minunată a imaginii.

Blugi largi – Culoare la modă

Dacă culoarea blugilor este deschisă, atunci cel mai bine este să alegi topul într-o nuanță contrastantă. 

Cu astfel de modele, poți crea nu numai o imagine casual, ci și una de afaceri. Pentru ca imaginea să fie holistică, interesantă și elegantă, partea de sus ar trebui să fie elegantă, purtând o cămașă simplă și o jachetă scumpă de înaltă calitate. 

Cu toate acestea, severitatea stilului nu exclude accente luminoase. Un element captivant sub forma unei eșarfe sau a unei curele strălucitoare va dilua aspectul.

Blugii largi în acest sezon sunt la modă și continuă să fie solicitați de multe admiratoare. Mai des, astfel de pantaloni din denim sunt folosiți de adepții stilului casual sau sportiv, deoarece subliniază cu pricepere un corpul cu exces de greutate și îl fac mai armonios, ascunzând zonele cu probleme. 

Adesea acest model este purtat cu bretele. Dacă completezi aspectul cu o cămașă albă și pantofi sport, imaginea se va dovedi a fi foarte elegantă și modernă.

Blugi largi – cu ce să-i porți?

Blugii largi pot fi completați elegant cu o cămașă din denim cu nasturi și cizme cu șireturi. Accentul ar trebui să fie pus pe culoarea încălțărilor și pe completarea imaginii cu un detaliu strălucitor – un papion sau o eșarfă.

Pantalonii clasici din denim pot fi purtați cu o cămașă albastră și o jachetă închisă la culoare. Cizmele elegante cu șireturi de înaltă calitate, îți vor completa aspectul de afaceri, iar o eșarfă strălucitoare în buzunarul jachetei va întregi imaginea.

Datorită versatilității lor, modelele de blugi largi nu s-au demodat, iar acest lucru este puțin probabil să se întâmple vreodată. Poți alege modelele potrivite de pe dichisite.ro. O combinație pricepută a acestui element de îmbrăcăminte, poate sublinia stilul și personalitatea oricărei persoane.

iunie 30th, 2022 by