Bijuteriile handmade – printre cadourile preferate de romance

bijuterii-handmade

Roxanne’s Jewellery & Giftware, magazinul online ce ofera publicului roman o gama extrem de diversificata de bijuterii handmade, poate confirma ca, in randul clientilor din Romania, mai mult de 30% din acestia ofera cadou bijuteriile cumparate de pe site si din showroom.

Admiratia din ce in ce mai mare pe care romancele o au pentru modelele de bijuterii handmade regasite pe piata din Romania, s-a transpus si in preferintele pe care acestea le manifesta in materie de cadouri. Astfel ca, un numar important din bujuteriile speciale oferite de Roxannes, ajung sa fie oferite cadou persoanelor dragi. Bijuteriile sunt achizitionate atat de femeile, cat si de barbatii care apreciaza calitatea acestora, dar si ambalajul elegant in care sunt livrate.

Categoria bijuterii handmade regasita pe roxannes.ro este diversificata nu doar din prisma modelelor, ci si ca tipuri de bijuterii. Asadar, publicul Roxannes poate achizitiona de pe site cercei, inele, bratari, coliere, pandantive cu lant, brose, charm-uri si agrafe de par. Aceste accesorii speciale sunt placate cu argint 925 sau cu aur de 24k. Culorile impresionante, formele si stilurile abordate in crearea lor, pun in evidenta si accesorizeaza perfect diversele tipuri de tinute abordate de clientele Roxannes, bijuteriile satisfacand pe deplin toate preferintele pe care le poate avea o femeie pasionata de moda si bijuterii.

Pentru ca Roxannes rezoneaza foarte bine cu ideea ca niciun accesoriu nu transmite mai bine feminitatea si eleganta unei femei la fel ca o bijuterie personalizata, diversele modele de bijuterii handmade din colectiile brand-ului sunt adevarate opere de arta, potrivite femeilor ce isi doresc accesorii unice, cu modele aparte.

Fiecare sezon aduce cu sine o multitudine de modele noi de bijuterii handmadede, de unde persoanele interesate pot alege cele mai potrivite accesorii pentru a le oferi cadou persoanelor dragi. Acestea pot fi regasite cu usurinta pe site-ul nostru Roxannes.ro sau in magazinul din Baneasa Shopping City, Bucuresti. Pentru si mai multe detalii, aveti la dispozitie si numarul de telefon 0749 22 88 55.

decembrie 20th, 2017 by