Reduceri de pana la 40% pentru cartile ilustrate de pe Universenciclopedic.ro

carti copii

Cu prilejul sarbatorilor de iarna, universenciclopedic.ro ofera reduceri de pana la 40% pentru colectia de carti de povesti ilustrate regasita pe site. Editorii Univers Enciclopedic Junior dau astfel o mana de ajutor tuturor parintilor care isi doresc ca educatia juniorilor sa aiba un start excelent.

Pentru ca statisticile din ultimii ani arata ca exista o tendinta generala de crestere a cerintei pentru produsele din categoria de carti copii, mai ales in perioda sarbatorilor de iarna cand parintii sunt in cautarea unor cadouri potrivite pentru micutii lor, si anul acesta publicul Univers Enciclopedic se poate bucura de reduceri de pana la 40% pentru colectia de carti de povesti ilustrate pentru copii, care pot fi comandate cu usurinta pe site.

Pe site-ul universenciclopedic.ro publicul interesat poate alege produsele preferate dintr-o gama larga de carti de povesti ilustrate, care au fost validate de gusturile copiilor din intreaga lume. In fiecare an, editura ia parte la cele mai mari targuri cu acest profil (precum cele din Bologna sau Frankfurt). Astfel ca, pe site-ul universenciclopedic.ro, exista o diversitate de carti pentru orice categorie de varsta si pentru fiecare pasiune a copiilor. Cartile ilustrate contin texte simple, pentru a fi foarte usor citite de juniorii incepatori si au si o multime de imagini, pentru ca acestia sa poata percepe firul unei povesti si morala acesteia chiar daca sunt la inceputul formarii educationale.

Imaginile colorate pe care fiecare carte cu povesti ilustrate a editurii Univers Enciclopedic le are, precum si intamplarile captivante si personajele prietenoase pe care cei mici le vor descoperi in minunata calatorie printre paginile fiecarei carti, ii vor bucura atat pe juniori, cat si pe parintii si bunicii care vor impartasi cu copiii aceste momente magice, mai ales in preajma sarbatorilor de iarna si a vacantei de Craciun.

Pe site, cartile ilustrate pot fi comandate atat individual, cat si in pachete promotionale, iar pentru comenzi care depasesc suma de 29 ron, clientii vor beneficia de transport gratuit.

decembrie 20th, 2017 by