Bijuteriile din argint BeSpecial sunt gata ambalate pentru cadou

Unul dintre cele mai indragite magazine de bijuterii din argint, BeSpecial, pune la dispozitia celor ce sunt in cautarea unui cadou pentru o persoana draga posibilitatea de impachetare a bijuteriilor special pentru a fi daruite.

Din dorinta de a oferi clientilor solutii cat mai eficiente si rapide pentru a usura procesul de alegere si ambalare a unui cadou, BeSpecial pune la dispozitia publicului bijuterii argint 925 deja ambalate in cutii de cadou.

Fie ca vorbim de cercei, inele, bratari sau coliere, fiecare element din categoria de bijuterii din argint de pe site-ul bespecial.ro pot fi acum ambalate gratuit pentru a putea fi oferite usor in dar. Pentru un efect special, piesele din categoria bijuterii argint vin in cutiute de bijuterii elegante, iar bijuteriile din inox pot fi amabalate in saculeti deosebiti. Este important sa precizam si faptul ca acest serviciu este gratuit si a luat nastere pentru a-i ajuta pe cei care nu au suficient timp si inspiratie pentru ambalarea cadourilor.

Acesta nu este sigurul beneficiu de care se pot bucura clientii BeSpecial. Pe langa ambalarea cadourilor, se ofera si transport gratuit la comenzile ce depasesc 100 lei si posibilitatea de a returna un colet in 14 zile fara a avea un motiv anume, urmand ca in maxim 10 zile banii sa fie restituiti. De asemenea sunt realizate in mod constant campanii de reduceri pentru a rasplati fidelitatea clientilor BeSpecial. Pe site este disponibila o gama variata de produse cu peste 5000 de modele de bijuterii din argint, inox, tungsten, ceramica, dar si din argint fara nichel (non-alergice) pentru ca oricine sa gaseasca bijuteria perfecta pentru sine sau pentru a oferi un cadou. Bijuteriile respecta cele mai inalte standarde de calitate, cele din metale pretioase de pe site sunt marcate si insotite de certificatul de garantare a calitatii.

Cei care doresc mai multe informatii pot ccesa site-ul bespecial.ro sau poat apela numarul de telefon regasit pe site: 0722 222 608. De asemenea, bijuteriile pot fi probate si la magazinul de prezentare din strada Tache Ionescu nr 8B, Bucuresti.

august 10th, 2018 by