Aventura gecii din piele

Haine fabricate in Romania

Un articol despre o analogie din lumea modei, venita din inspiratia creatorilor de moda de la magazinul cu imbracaminte online Vesa.ro, producator de 20 de ani de haine romanesti

Haine fabricate in Romania

Haine fabricate in Romania

Totul incepe cu o poveste de dragoste intre o curea si un pantalon.

Cei doi s-au vazut prima data pe raftul unui magazin din mall. Gaurelele curelei au simtit cum se zburlesc, iar buzunarele pantalonului isi imaginau deja ce bine le-ar sta langa asemena frumusete de catarama.

Din fericire aceasta poveste este una cu happy end, caci au fost alese ambele piese de catre un domn stilat si luate acasa spre a fi purtate impreuna.

Dupa cateva zile insa parca totul se naruie sub privirea celor doi indragostiti, cand observa ca vremea se strica si frigul vine spre ei tot mai patrunzator. Din fericire le-a venit o idee: au intrat pe Google si au scris geci piele barbati.

Au gasit repede ce cautau: haine din piele pentru barbati, geci de toate marimile, formele si culorile, astfel ca aveau de unde alege cea mai potrivita si mai frumoasa geaca din piele pentru ei si pentru stapanul lor. Ce sa faci insa cand ai prea multe optiuni? Le faci o mica preselectie.

Asa se alege geaca de piele preferata: stiind ce cauti.

In primul rand au zis sa fie in aceeasi culoare cu cea a curelei, ca sa nu intre in contrast sau in dispute ulterioare. Apoi, pielea din care este confectionata geaca trebuie sa fie de cea mai buna calitate.

Cureaua are nevoie de o prietena de nadejde, care sa nu o faca de ras atunci cand ies in lume, o prietena care sa ii fie mereu alaturi si sa nu o paraseasca peste un singur sezon.

Domnul lor trebuie sa arate bine in orice situatie, asa ca ceea ce poarta trebuie sa fie impecabil.

Cu accesorii sau mai simpla, cu o haina de piele nu poti da gres niciodata. Desi este discreta, aceasta transmite mesajul potrivit: barbatul respectiv este unul care tine la imaginea lui, dar si la confortul si placerea de a fi liber si la moda mereu.

mai 4th, 2018 by